kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Επιστρέφουν σύντομα με νέο άλμπουμ οι Red Hot Chili Peppers

Oι Peppers εργάζονται για την παραγωγή νέου άλμπουμ, ύστερα από την επιστροφή του John Frusciante...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Red Hot Chili Peppers εργάζονται για την παραγωγή ενός νέου άλμπουμ, ύστερα από την επιστροφή του John Frusciante στο συγκρότημα.

Πρόσφατα, ο ντράμερ του συγκροτήματος Chad Smith, παραδέχτηκε ότι είναι όλοι τους εξαιρετικά «παθιασμένοι» με την επανασύνδεση όλων των μελών.

Η είδηση της επιστροφής του John Frusciante είναι σημαντική, αφού πρόκειται για την τρίτη και μάλλον την τελική απόπειρα ενσωμάτωσης του καταξιωμένου κιθαρίστα στην παρέα των μουσικών που δημιουργήθηκε το 1983 στο Λος Άντζελες.

Ο Frusciante είχε αποσυρθεί από το συγκρότημα για πρώτη φορά το 1992, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα εθισμού σε ουσίες. Ύστερα από αποχή μερικών ετών, επέστρεψε ξανά το 1998 για να παραμείνει μέχρι το 2008 και να εγκαταλείψει το συγκρότημα επισήμως για δεύτερη φορά ένα χρόνο αργότερα.

Όπως διαβεβαίωσε ο Chad Smith: «Ο John έχει επιστρέψει στο συγκρότημα και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Είμαστε ενθουσιασμένοι. Προς το παρόν οι μόνες σίγουρες εμφανίσεις μας είναι σε κάποια φεστιβάλ. Για την ώρα, μας απασχολούν περισσότερο τα νέα μας τραγούδια και το επόμενο άλμπουμ που θα ηχογραφήσουμε.».

Ο Smith αρνήθηκε ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες στον ανταποκριτή του περιοδικού Rolling Stones, παρά τις επίμονες ερωτήσεις που δέχτηκε.

Η επιστροφή του Frusciante σηματοδοτεί βέβαια την αποχώρηση του μέχρι πρόσφατα κιθαρίστα του συγκροτήματος, Josh Klinghoffer, για τον οποίο τα υπόλοιπα μέλη έχουν εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια, χαρακτηρίζοντάς τον «εξαιρετικό μουσικό».

Ο Klinghoffer είχε ενταχθεί πλήρως στο line up του συγκροτήματος και είχε κερδίσει τον απόλυτο σεβασμό των υπολοίπων μελών, στη διάρκεια των δέκα προηγούμενων ετών που συμμετείχε.

Η τελευταία φορά που ο John Frusciante συμμετείχε στην ηχογράφηση ενός άλμπουμ με τους Peppers, ήταν το 2006 όταν κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Stadium Arcadium».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker