kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Ένα μεγάλο ποσό προσφέρει η Pink για τις πυρκαγιές της Αυστραλίας

Η P!nk προσφέρει το ποσό των 500.000 δολαρίων, για την αντιμετώπιση της πύρινης κόλασης...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Pink γνωστοποίησε την πρόθεσή της να δεσμεύσει ένα μεγάλο ποσό για την ενίσχυση του αγώνα κατά των καταστροφικών πυρκαγιών που μαίνονται ανεξέλεγκτες στην ανατολική και τη νότια Αυστραλία.

Οι αρχές προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα μέτωπα που συνεχίζουν να κατακαίουν τεράστιες περιοχές με κάθε διαθέσιμο μέσο, και κάθε βοήθεια προς αυτή την κατεύθυνση είναι ευπρόσδεκτη.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, τουλάχιστον 1.500 σπίτια έχουν καταστραφεί ολοσχερώς από πυρκαγιές σε χαμηλή βλάστηση και πολλοί από τους κάτοικους αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

Πρόκειται για μια από τις χειρότερες περιόδους πυρκαγιών που έχει ζήσει η Αυστραλία, χωρίς καν να έχει αρχίσει ακόμα το καλοκαίρι του Νότιου Ημισφαιρίου.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Associated Press, η P!nk σκοπεύει να προσφέρει το ποσό των 500.000 δολαρίων στις αρχές της Αυστραλίας, για την αντιμετώπιση της πύρινης κόλασης.

«Παρακολουθώ συγκλονισμένη όσα συμβαίνουν στην Αυστραλία αυτή τη στιγμή, με τις τρομακτικές πυρκαγιές. Παραχωρώ άμεσα το ποσό των 500.000 δολαρίων στις τοπικές υπηρεσίες που δίνουν σκληρή μάχη στα μέτωπα της φωτιάς. Η σκέψη μου είναι κοντά στους φίλους μας και τις οικογένειές τους στην Αυστραλία», δήλωσε με ανάρτησή της η διάσημη τραγουδίστρια προς τους 32,2 εκατομμύρια φίλους της στο Twitter.

Η Αυστραλία καίγεται από τον περασμένο Σεπτέμβριο και όπως έχει γίνει γνωστό πλέον εκκενώνονται ολόκληρες πόλεις που κινδυνεύουν να καταστραφούν ολοσχερώς, αν δεν υπάρξει σύντομα πρόοδος στην αντιμετώπιση των τρομερών φαινομένων.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker