kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Μουσικοί ενώνουν τις φωνές τους κατά του ρατσισμού

Η συναυλία πρόκειται να μεταδοθεί τηλεοπτικά σε 135 χώρες
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σημαντικοί μουσικοί από το διεθνές στερέωμα ενώνουν τη φωνή τους, κατά του φαινομένου των φυλετικών διακρίσεων. Η συναυλία θα συγκεντρώσει σπουδαίους μουσικούς στη σκηνή του θεάτρου Shrine Auditorium στο Λος Άντζελες, αλλά και εκατομμύρια τηλεθεατών αφού πρόκειται να μεταδοθεί τηλεοπτικά σε 135 χώρες.

Μερικοί από τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν ζωντανά στο 'Shining A Light' concert για να υψώσουν τη φωνή τους ενάντια στο ρατσισμό, είναι οι: Bruce Springsteen, Jamie Foxx, Pharrell Williams, Sting, Sia, John Legend, Ed Sheeran, Pink και αρκετοί άλλοι.

Η ημερομηνία διεξαγωγής ήταν η 18η Νοεμβρίου, αλλά η μετάδοση της συναυλίας ανά τον κόσμο θα γίνει δυο μέρες αργότερα.

«Η σημερινή κατάσταση των φυλετικών θεμάτων στην Αμερική βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. Σκοπός της διοργάνωσης είναι να δώσει φωνή στις ανησυχίες των συμμετεχόντων, ώστε να εκφράσουν τις σκέψεις τους σχετικά με τις λύσεις για τα ανησυχητικά γεγονότα που βλέπουμε γύρω μας κάθε μέρα», δήλωσε ο παραγωγός του εγχειρήματος, Ken Ehrlich.

Ξεκινώντας από τις 20:00 στις 21 Νοεμβρίου, η εκδήλωση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά μέσω της Α + Ε Networks, ενώ θα υπάρχει και ραδιοφωνική μετάδοση σε εθνικό επίπεδο, καθώς και αναμετάδοση από την ψηφιακή πλατφόρμα του iheartradio.

Σκοπός της συναυλίας είναι να συγκεντρωθούν έσοδα για το ίδρυμα ''Πρόοδος κατά του Ρατσισμού'' στην Αμερική.
 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker