kiss-logo
Now playingJUST HOLD ME MARIA MENA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ο Ed Sheeran σφραγίζει το 2019 γράφοντας ξανά ιστορία

Το τέλος του 2019 βρίσκει τον Sheeran με μια ακόμα σημαντική διάκριση στο ενεργητικό του...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το τέλος του 2019 βρίσκει τον Ed Sheeran με μια ακόμα σημαντική διάκριση στο ενεργητικό του.

Ο παγκόσμιος superstar κλείνει τη χρονιά έχοντας τρία διαμαντένια σινγκλ στην κατοχή του και καταρρίπτει ένα εξαιρετικά σπάνιο ρεκόρ.

Πρόσφατα, το «Perfect» του Βρετανού τραγουδοποιού, ξεπέρασε σε φυσικές πωλήσεις και ψηφιακές μεταδόσεις τα 10 εκατομμύρια, χαρίζοντας στο δημιουργό του ένα ακόμα Diamond single στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που καταγράφει η RIIA (Recording Industry Association of America), o Sheeran είναι πια ο ένας από τους τρεις συνολικά καλλιτέχνες που έχουν τα περισσότερα διαμαντένια σινγκλ, από την εποχή που η εταιρία εγκαινίασε για πρώτη φορά την πιστοποίηση Diamond πριν από 20 χρόνια.

Το «Perfect» έχει επίσης καταφέρει να βρίσκεται στην κορυφή του End Of Decade Digital Songs chart, ενώ η τελευταία κυκλοφορία του Sheeran, με τίτλο «No.6 Collaborations Project» έχει ήδη χαρακτηριστεί πλατινένια.

Το άλμπουμ, που κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι και περιλαμβάνει 22 συνεργασίες με γνωστά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, μεταξύ των οποίων ο Justin Bieber, ο Bruno Mars, η Camila Cabello και άλλοι, είχε από το ντεμπούτο του καταλάβει την πρώτη θέση στο Billboard 200 chart, ακριβώς όπως και τα προηγούμενα άλμπουμ του Sheeran, «x» και «÷».

Τον Αύγουστο, ο Sheeran ολοκλήρωσε την «Divide Tour», που έσπασε όλα τα ταμεία και κέρδισε επίσημα τον τίτλο της πιο επιτυχημένης περιοδείας όλων των εποχών, με βάση το σύνολο των εσόδων αλλά και τον αριθμό των εισιτηρίων.

Επιπλέον, πρόσφατα στον Ed Sheeran απονεμήθηκε ο τίτλος του Νο. 1 Καλλιτέχνη της Δεκαετίας στη Μεγάλη Βρετανία, από την εταιρία των Official Charts.

Το «Perfect» είναι το ένα από τα τρία διαμαντένια σινγκλ του Sheeran στις Ηνωμένες Πολιτείες, που ακολουθεί την τεράστια επιτυχία των άλλων δυο, «Shape Of You» και «Thinking Out Loud».

Ο Ed απολαμβάνει έτσι μια θέση δίπλα στον Eminem και την Katy Perry, που είναι οι μοναδικοί κάτοχοι τριών Diamond Singles στη μουσική βιομηχανία των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker