kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Ύστερα από 35 χρόνια οι Queen δίνουν χρώμα στα Χριστούγεννα

Ένα δώρο Χριστουγέννων κάνουν οι Queen στους καλούς τους φίλους...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ένα δώρο Χριστουγέννων αποφάσισαν να κάνουν οι Queen στους καλούς τους φίλους και οπαδούς, οπτικοποιώντας με καθυστέρηση 35 ετών μια από τις πιο αγαπημένες τους συνθέσεις.

Το συγκρότημα του Freddie Mercury και της παρέας του, κυκλοφόρησε το 1984 το εορταστικό - θεματικό σινγκλ με τίτλο «Thank God It’s Christmas».

Η σύνθεση, που φέρει την υπογραφή των Brian May και Roger Taylor, γνώρισε επιτυχία στη Μεγάλη Βρετανία και έφτασε μέχρι τη θέση Νο. 21 του singles chart στις αρχές του επόμενου χρόνου. 

Το 1995, το «Thank God It’s Christmas» κυκλοφόρησε ξανά ως B-side στην Top 10 επιτυχία των Queen «A Winter’s Tale», ενώ συμπεριλήφθηκε επίσης στην Best of συλλογή του συγκροτήματος που κυκλοφόρησε το 1999 με τίτλο Greatest Hits III. 

Ο Brian May και ο Roger Taylor, επανέρχονται ύστερα από πολλά χρόνια, επιλέγοντας να ντύσουν οπτικά το εορταστικό θέμα τους και παρουσιάζοντας ένα animation βίντεο κλιπ.

Η ιδέα για την οπτικοποίηση του τραγουδιού ανήκει στον Brian και τον Roger. Ο δεύτερος μάλιστα δηλώνει σχετικά: «Μερικές φορές τα Χριστούγεννα μπορούν να γίνουν μια αγχωτική εμπειρία για πολλούς από εμάς. Υπάρχουν τόσα πολλά συναισθήματα και χαρούμενες αναμνήσεις των παρελθόντων Χριστουγέννων. Είναι απλά μια μεγάλη ανακούφιση όταν τελικά όλα κυλούν όμορφα».

Ο Brian May, συμπληρώνει από την πλευρά του: «Το βίντεο πηγαίνει τη συζήτηση για τις γιορτές λίγο παρακάτω, προσθέτοντας μια λεπτή υπενθύμιση ότι εμείς ως άνθρωποι πρέπει τώρα να νιώσουμε την ευθύνη για την ευημερία όλων των πλασμάτων στη Γη, όχι μόνο για δικό μας όφελος αλλά και για τα εγγόνια μας, με έμφαση στην ιδέα του σεβασμού των δικαιωμάτων των ίδιων των ζώων».

Η σκηνοθεσία και η παραγωγή του νέου βίντεο κινουμένων σχεδίων, ανήκει στους Justin Moon και Drew Gleason.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker