kiss-logo
Now playingBELIEVE CHER
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

H Celine Dion κατακτά το Billboard για πρώτη φορά ύστερα από 17 χρόνια

Το πολυσυζητημένο άλμπουμ της Celine κατακτά την κορυφή του Billboard Chart...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το πολυσυζητημένο άλμπουμ «Courage» της Celine Dion έφτασε στο Νο. 1 του Nielsen SoundScan’s Top 200 Album Chart από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του. 

Η επιτυχία αυτή κάνει την Celine την καλλιτέχνιδα με τις περισσότερες πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας για το 2019.  

Ο νέος δίσκος, είναι ο 15ος της καλλιτέχνιδας που φτάνει στο Νο. 1 του Nielsen Sound Scan Chart και ο τέταρτος που φτάνει στην κορυφή μέσα στην ίδια δεκαετία.
 
Το «Courage» έχει επίσης κατακτήσει την κορυφή του U.S. Billboard 200 Chart, χαρίζοντας στην Celine την ύψιστη διάκριση για πρώτη φορά ύστερα από 17 χρόνια.

Η διάσημη τραγουδίστρια είχε βρεθεί ξανά στην πρώτη θέση του Billboard 200 για τελευταία φορά το 2002, με την κυκλοφορία του άλμπουμ της «A New Day Has Come».

Το νέο άλμπουμ βρίσκεται στο Top5 αρκετών χωρών επίσης, όπως αυτό της Γαλλίας, της Αυστραλίας, της Αγγλίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Γερμανίας και της Ιρλανδίας.
 
H περιοδεία για την προώθηση του νέου άλμπουμ θα συνεχιστεί το 2020 στην Αμερική, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη.

Με συνολικές πωλήσεις άνω των 250 εκατομμυρίων δίσκων σε όλο τον κόσμο, η Celine Dion είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες στην ιστορία της ποπ μουσικής. Έχει κερδίσει 5 βραβεία Grammy, 2 βραβεία Oscar, 7 American Music Awards, 20 Juno και 40 Felix Awards, ενώ το 2016 στα Billboard Music Awards βραβεύτηκε με το πολύ σημαντικό «Lifetime Achievement Icon Award».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker