kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Συνεχίζει να γράφει τη δική της, μοναδική ιστορία η Rihanna

H Rihanna είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα καλλιτέχνις που συμπληρώνει 200 εβδομάδες παραμονής στο Billboard...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το Chart Data, την υπηρεσία που καταγράφει τις μεταβολές στην κατάταξη των καλλιτεχνών, η Rihanna κερδίζει ένα πολύ σημαντικό προσωπικό στοίχημα, κατακτώντας ένα ρεκόρ που σημειώνεται για πρώτη φορά.

H Rihanna είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα καλλιτέχνις που κατάφερε να συμπληρώσει με άλμπουμ της 200 εβδομάδες παραμονής στο Billboard 200 Chart, στη διάρκεια των 61 ετών παρουσίας του θεσμού.  

Το όγδοο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ της Rihanna, με τίτλο «ANTI», κυκλοφόρησε στις 28 Ιανουαρίου 2016 και κατάφερε να παραμείνει όλο το διάστημα μέχρι σήμερα, στον κατάλογο με τα 200 καλύτερα του Billboard.

Το άλμπουμ κατάφερε να χαρακτηριστεί πλατινένιο μόνο δυο μέρες μετά την κυκλοφορία του, και κατέλαβε αρχικά τη θέση Νο. 27 στο chart του Billboard. Κατέκτησε όμως την κορυφή του chart στο πολύ σύντομο διάστημα των δυο πρώτων εβδομάδων, κερδίζοντας τον τίτλο του πρώτου άλμπουμ που καλύπτει μια τόσο μεγάλη διαφορά τόσο σύντομα τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Το «ANTI» έγινε επίσης το πρώτο πολυ-πλατινένιο άλμπουμ του 2016 και το τρίτο σε κατάταξη άλμπουμ σε ψηφιακές πωλήσεις.

Επιπλέον, η Rihanna ήταν η έβδομη δημοφιλέστερη γυναίκα τραγουδίστρια στο Spotify για το μήνα Νοέμβριο, παρόλο που δεν είχε κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ για σχεδόν τέσσερα χρόνια.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker