kiss-logo
Now playingBYE BYE BYE NSYNC
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, παρέα με την Mariah Carey

Θα καταγράφω με ανυπομονησία την κάθε μέρα μέχρι να έρθουν τα Χριστούγεννα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Mariah Carey κηρύσσει την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων. H Mariah Carey δικαιωματικά οδηγεί το Christmas Countdown για τη μεγάλη χαρούμενη και γιορτινή μέρα μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο site christmas.mariahcarey.com

Πρόσφατα η Mariah εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία μέσα από τα social media, για να παρουσιάσει το δικό της ψηφιακό ημερολόγιο με τη συγκεκριμένη καταληκτική ημερομηνία.

Η τραγουδίστρια, που ξεκίνησε πριν από μερικές μέρες την περίφημη περιοδεία της «All I Want For Christmas Is You», ενημέρωσε τους αγαπημένους της οπαδούς ότι θα μετρά στο εξής τις ημέρες για τα Χριστούγεννα μέσα από τον επίσημο ιστότοπό της.

«Θα καταγράφω με ανυπομονησία την κάθε μέρα μέχρι να έρθουν τα Χριστούγεννα», είναι το μήνυμα προς τους φανατικούς της φίλους, στους οποίους υπόσχεται μάλιστα πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

«Μετρήστε αντίστροφα τις ημέρες μέχρι τα Χριστούγεννα μαζί μου. Ξετυλίξτε ένα δώρο κάθε μέρα μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων».

Φυσικά, η περίοδος των Χριστουγέννων 2019 σηματοδοτεί για την τραγουδίστρια την 25η επέτειο από την κυκλοφορία του κλασικού άλμπουμ της «Merry Christmas», που κυκλοφόρησε το 1994 και όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η Mariah θα το γιορτάσει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο σε όλη τη διάρκεια του μήνα.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker