Το δεύτερο άλμπουμ της Camila Cabello είναι γεγονός

H Cabello ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του δεύτερου άλμπουμ της...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H Camilla Cabello ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του δεύτερου και πολυαναμενόμενου άλμπουμ της. Το νέο άλμπουμ, έχει τίτλο «Romance» και πρόκειται να κυκλοφορήσει από τη δισκογραφική Sony Music και την Panik Records.

Το άλμπουμ διατίθεται σε προπαραγγελία, ενώ οι πιο φανατικοί οπαδοί θα μπορούν με κάθε παραγγελία να αποκτήσουν σε ψηφιακή μορφή τα σινγκλ που έχουν ήδη ξεχωρίσει διαγράφοντας αυτόνομη πορεία προς την επιτυχία.

Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με μια μεγάλη επιτυχία για την καλλιτέχνιδα που συνεργάστηκε με τον Shawn Mendes για την ηχογράφηση του «Senorita», το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από δυο δισεκατομμύρια ψηφιακές ακροάσεις μέχρι σήμερα, κερδίζοντας την πρώτη θέση στην κορυφή του Billboard Top 100 chart.

Η Camila Cabello κυκλοφόρησε το ντεμπούτο προσωπικό της άλμπουμ τον Ιανουάριο του 2018. Έφτασε κατευθείαν στο Νο.1 του Billboard Top 200, την ίδια στιγμή που το σινγκλ της «Havana» γνώριζε τεράστια επιτυχία, κατακτώντας μάλιστα την πρώτη θέση του Billboard Hot 100 chart.

Η Camila, είναι η πρώτη καλλιτέχνιδα μετά από περίπου 15 χρόνια που κατάφερε να μονοπωλήσει την πρώτη θέση στο Top 100 chart, στο Billboard Top 200 και στο Artist Top 100 την ίδια εβδομάδα.

Ύστερα από αυτό, το «Havana» έγινε το τραγούδι γυναίκας ερμηνεύτριας με τα περισσότερα streams όλων  των εποχών και ήταν το Νο.1 τραγούδι παγκοσμίως στο Spotify για το 2018, ενώ το «Senorita» είναι το δεύτερο Νο.1 της Camila στο Hot 100 και το τέταρτο στο Pop Radio.

Η Camila έσπασε ακόμα ένα ρεκόρ, καθώς είναι η γυναίκα καλλιτέχνιδα με τους περισσότερους ακροατές σε μηνιαία βάση στην ιστορία του Spotify.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στις αρχές του 2021 η Camila θα κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη, μέσα από την ταινία «Cinderella».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker