kiss-logo
Now playingFAIRYTALE GONE BAD SUNRISE AVENUE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Madonna: ''Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα''

Aφιέρωσε αρκετά λεπτά στα θύματα της πρόσφατης τρομοκρατικής ενέργειας...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Συντετριμμένη εμφανίστηκε η Madonna, στη σκηνή του Tele 2 Arena Hall, στην Στοκχόλμη της Σουηδίας το προηγούμενο Σάββατο.

''Υπάρχει περισσότερο καλό σε αυτό τον κόσμο - παρά κακό, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει από αυτό που αγαπάμε περισσότερο από καθετί άλλο. Έτσι κι' αλλιώς, μόνο η αγάπη θα αλλάξει τον κόσμο''.

Η Μαντόνα δε δίστασε να δείξει τη συγκίνησή της και την ταραχή της σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας της, ενώ όπως δήλωσε εξέτασε σοβαρά το ενδεχόμενο να ακυρώσει τη συναυλία προς τιμήν της μνήμης των νεκρών στο Παρίσι.

''Είναι πολύ δύσκολο να βρισκόμαστε εδώ και να διασκεδάζουμε, όταν γνωρίζουμε ότι σε μια άλλη πόλη την ίδια στιγμή άλλοι άνθρωποι κλαίνε για την απώλεια των αγαπημένων τους'', δήλωσε συγκλονισμένη.

Η Μαντόνα αφιέρωσε αρκετά λεπτά στα θύματα της πρόσφατης τρομοκρατικής ενέργειας, ζήτησε μάλιστα από το κοινό να αποτίσουν φόρο τιμής κρατώντας ενός λεπτού σιγή, κάτι που το κοινό σεβάστηκε απόλυτα.

Ύστερα από αυτήν τη συγκινησιακά φορτισμένη ομιλία της και με δάκρυα στα μάτια, η τραγουδίστρια ξεκίνησε να ερμηνεύει μια ακουστική εκτέλεση της επιτυχίας της ''Like A Prayer'', τραγούδι που επίσης αφιέρωσε στο Παρίσι και στα θύματα της τραγωδίας.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker