kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

H Alicia Keys για δεύτερη χρονιά οικοδέσποινα των Grammys

Η Alicia επιστρέφει ως οικοδέσποινα στην τελετή απονομής των βραβείων Γκράμι...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Alicia Keys επιστρέφει για δεύτερη φορά ως οικοδέσποινα στην τελετή απονομής των βραβείων Γκράμι.

Τα μουσικά βραβεία Γκράμι, απονέμονται κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, για τη βράβευση επιτυχημένων καλλιτεχνών στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Αρμόδια για την απονομή είναι η Εθνική Ακαδημία Τεχνών κι Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ.

Η Εθνική Ακαδημία ανακοίνωσε λοιπόν πρόσφατα ότι η βραβευμένη με 15 Γκράμι Alicia, θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια των 62ων Grammy Awards.

Η Alicia ανακοίνωσε από την πλευρά της τα ευχάριστα νέα μέσα από λογαριασμό της στα social media, αναρτώντας ένα βίντεο στο YouTube, στο οποίο εμφανίζεται η ίδια ως παρουσιάστρια των 61ων βραβείων Γκράμι, να προσπαθεί να πείσει τον εαυτό της, που εμφανίζεται απέναντι από το είδωλό της με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Η ανακοίνωση του ονόματος της κεντρικής παρουσιάστριας, απέχει μόνο λίγες μέρες από την ανακοίνωση των υποψήφιων για βράβευση καλλιτεχνών, καθώς η λίστα με τις υποψηφιότητες θα γνωστοποιηθεί την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου.

Η Alicia Keys παρουσίασε στις 10 Φεβρουαρίου 2019 την 61η τελετή απονομής των βραβείων, στο Staples Center του Λος Άντζελες, με τον πιο ευρηματικό τρόπο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τις καλύτερες κριτικές από τους εκπρόσωπους του τύπου.

Η Keys, έχει προταθεί συνολικά 29 φορές για βραβείο Γκράμι. Το 2001, είχε κερδίσει πέντε βραβεία, ενώ το 2004 κέρδισε τέσσερα και το 2007 δυο.

«Αρχικά είχα αποφασίσει ότι ο ρόλος της παρουσιαστικά των βραβείων ήταν για μια και μοναδική φορά, αλλά όταν μου δόθηκε ξανά η ευκαιρία, δεν είχα κανένα δίλημμα να επιστρέψω. Η προηγούμενη εμπειρία μου ήταν τόσο δυνατή και μοναδική. Όχι μόνο αισθανόμουν την αγάπη όλων στην αίθουσα, αλλά ένιωσα την αγάπη και όλου του κόσμου, από διάφορα μέρη, που απλά επιβεβαίωσε τη θεραπευτική και ενωτική δύναμη της μουσικής», δήλωσε σχετικά η Alicia Keys.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker