kiss-logo
Now playingJUST LIKE A PILL PINK
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Για πρώτη φορά στην κορυφή των chart η επιτυχία του Chris Isaak

Η μεγάλη επιτυχία του Chris Isaak κατέκτησε πρόσφατα την πρώτη θέση του Billboard Chart...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η μεγάλη επιτυχία του Chris Isaak κατέκτησε πρόσφατα την πρώτη θέση σε κάποιο από τα charts του Billboard!

Το πολύ αγαπημένο «Wicked Game», περιλαμβάνεται στο τρίτο προσωπικό άλμπουμ του Chris Isaak, που κυκλοφόρησε το 1989 με τίτλο «Heart Shaped World», ενώ λίγο αργότερα κυκλοφόρησε και ως single.

Η σύνθεση του Chris Isaak γνώρισε μεγάλη επιτυχία το 1990, κυρίως χάρη στον David Lynch και την επιλογή του να το συμπεριλάβει στο soundtrack της ταινίας «Wild at Heart».

Kατάφερε να φτάσει μέχρι την έκτη θέση του Billboard Hot 100 τον Μάρτιο του 1991, ενώ αντίστοιχα στο βρετανικό chart κατέλαβε τη 10η θέση.

Στη διάρκεια της 17ης σεζόν της εκπομπής ανάδειξης νέων ταλέντων The Voice του NBC, το «Wicked Game» διασκευάστηκε από τη νεαρή διαγωνιζόμενη Cali Wilson, κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινού και της κριτικής επιτροπής.

Ο John Legend, η Kelly Clarkson και ο Blake Shelton, δήλωσαν από τη θέση των κριτών γοητευμένοι με την ερμηνεία της Cali Wilson.

Η νέα διασκευή οδήγησε το τραγούδι ξανά στα chart των Ηνωμένων Πολιτειών, 30 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, ενώ η επιτυχία ήταν τόσο μεγάλη ώστε να κατακτήσει την κορυφή του chart Rock Digital Song Sales.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen Music, οι ψηφιακές πωλήσεις του «Wicked Game» αυξήθηκαν κατά 984% ενώ οι ψηφιακές ακροάσεις της αρχικής σύνθεσης ξεπέρασαν τις 873.000 στη διάρκεια μόνο της πρώτης εβδομάδας.

Το αρχικό βίντεο κλιπ του τραγουδιού, είχε σκηνοθετήσει ο Herb Ritts, στην Kamoamoa beach της Χαβάη, μια παραλία που αργότερα καλύφθηκε από τη λάβα του ηφαιστείου Kilauea.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker