kiss-logo
Now playingBAD HABITS ED SHEERAN
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Dua Lipa και Miley Cyrus μαζί στο στούντιο για πρώτη φορά

Η Dua Lipa προαναγγέλει μια «πιθανή» συνεργασία με την αγαπημένη της Miley...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Dua Lipa προαναγγέλει μια «πιθανή» συνεργασία με την αγαπημένη, σύμφωνα με δηλώσεις της, Miley Cyrus.

Στη διάρκεια μιας ραδιοφωνικής συνέντευξης στον Roman Kemp, παρουσιαστή της εκπομπής Capital Breakfast του London Capital fm, η Dua Lipa παραδέχτηκε ότι εκείνη και η Miley Cyrus έχουν συζητήσει πολλές φορές για το ενδεχόμενο της συνεργασίας μεταξύ τους.

«Έχουμε πραγματικά συζητήσει για την κυκλοφορία ενός τραγουδιού από κοινού. Για την ακρίβεια, είναι κάτι που σκεφτόμαστε να κάνουμε μάλιστα πολύ σύντομα».

Σύμφωνα με τις φήμες, οι δυο νεαρές ερμηνεύτριες έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους, για την παραγωγή ενός νέου σινγκλ, ο τίτλος του οποίου θα είναι «Coldblood». Η Lipa, απέφυγε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του τραγουδιού, χωρίς όμως να διαψεύσει τις φήμες.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Lipa εκδηλώνει το θαυμασμό της για την Miley. Το περασμένο καλοκαίρι, η 24χρονη τραγουδίστρια από το Λονδίνο, είχε εκφράσει την απέραντη ευγνωμοσύνη της στην Cyrus, μέσα από μια συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Entertainment Tonight του τηλεοπτικού καναλιού CBS.

Όπως χαρακτηριστικά είχε πει, η Dua είχε προσκαλέσει την Cyrus να εμφανιστεί στο φεστιβάλ Sunny Hill που διοργανώνει ο πατέρας της, Dukagjin Lipa στην Πρίστινα, πρωτεύουσα του Κοσόβου. Η Cyrus είχε ανταποκριθεί στην πρόσκληση και είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό και τους διοργανωτές.

«Δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε ένα τόσο μεγάλο όνομα στο φεστιβάλ. Η Miley, όχι μόνο ήρθε, αλλά έδωσε τον καλύτερο εαυτό της. Το κοινό έμεινε άφωνο. Ήταν τόσο καταπληκτική, πραγματικά θα θυμόμαστε τη συγκεκριμένη βραδιά για πολύ καιρό».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker