kiss-logo
Now playingBAD ROMANCE LADY GAGA
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Ένα νέο τραγούδι του George Michael μόλις κυκλοφόρησε

Το νέο και ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα τραγούδι ηχογραφήθηκε στο Λονδίνο...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Τρία χρόνια μετά τον πρόωρο θάνατο του George Michael, ένα νέο σινγκλ μόλις κυκλοφόρησε με την υπογραφή του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Το νέο και ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα τραγούδι έχει τίτλο «This Is How (We Want You To Get High)» και κυκλοφορεί από τη δισκογραφική Minos EMI και την Universal Music.

Το «This Is How (We Want You To Get High)», είναι ένα funky, upbeat τραγούδι που περιλαμβάνεται και στο soundtrack της νέας ρομαντικής κομεντί «Last Christmas», που προβάλλεται στις μεγάλες αίθουσες από τις 8 Νοεμβρίου.

Το σενάριο της Χριστουγεννιάτικης ταινίας είναι εμπνευσμένο από τη μουσική του George Michael και των Wham!.

Με ένα πολύ θετικό και εμψυχωτικό μήνυμα, το τραγούδι είναι το φινάλε της ταινίας που πολύ σύντομα θα προβληθεί και στους ελληνικούς κινηματογράφους.

To «This Is How (We Want You to Get High)» γράφτηκε από τους George Michael & James Jackman το 2012 στα Air Studios στο Λονδίνο και οι τελικές πινελιές στο τραγούδι δόθηκαν το 2015, τη χρονιά δηλαδή που ο Michael πραγματοποίησε τις τελευταίες ηχογραφήσεις του.

Αν και το φιλμ είναι σαφώς επηρεασμένο από το μουσικό έργο του Michael και ένα από τα πιο αγαπημένα θεματικά τραγούδια όλων των εποχών, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Paul Feig, δηλώνει πως δεν πρόκειται για μιούζικαλ.

Όπως αναφέρει ο Feig σε πρόσφατη συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο BBC, ο Michael εργαζόταν για την παραγωγή ενός νέου άλμπουμ, όταν έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, την ημέρα των Χριστουγέννων του 2016, και σύμφωνα με τον καταξιωμένο σκηνοθέτη το νέο σινγκλ αποτελεί μέρος αυτού του project.

Ο George Michael, υπήρξε ένας από δημοφιλέστερους εκπρόσωπους της μουσικής βιομηχανίας όλων των εποχών, καθώς οι συνολικές πωλήσεις των άλμπουμ του ξεπερνούν τα 115 εκατομμύρια αντίτυπα, σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker