kiss-logo
Now playingTHE BEST TINA TURNER
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Μια μοναδική τιμητική διάκριση έλαβε η P!nk

Η P!nk είναι η πρώτη γυναίκα που βραβεύεται με το Billboard's «Legend of Live»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η P!nk είναι η πρώτη γυναίκα που βραβεύεται με το Billboard's «Legend of Live & Tour of the Year».

Το βραβείο του Billboard απονέμεται κάθε χρόνο στον πιο επιτυχημένο καλλιτέχνη, με βάση το σύνολο των εσόδων από πωλήσεις εισιτηρίων και άλλων προϊόντων στη διάρκεια της τελευταίας του περιοδείας.

Η P!nk, κατάφερε κάτι πολύ σημαντικό, καθώς με την «Beautiful Trauma World Tour» στο διάστημα από το 2018 ως το 2019 κατέκτησε τη δέκατη θέση στον κατάλογο των καλλιτεχνών – αλλά την πρώτη μεταξύ των γυναικών, με τις πιο επιτυχημένες περιοδείες στην ιστορία του Billboard Boxscore.

Η τελετή της απονομής των Live Music Summit & Awards του Billboard πραγματοποιήθηκε στο Montage Hotel του Beverly Hills, στις 5 Νοεμβρίου.

Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της και μίλησε με τα πιο ειλικρινή λόγια, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για όλους τους συντελεστές, αλλά κυρίως για τον μακροχρόνιο συνεργάτη και μάνατζέρ της, Roger Davies.

«Ο Roger είναι αυθεντία. Είναι ιδιοφυής και αληθινός οραματιστής. Με συνάντησε όταν ήμουν 21 ετών. Αφού άκουσε με προσοχή όλες τις ιδέες και τα σχέδιά μου, είπε ότι μάλλον πρόκειται για τρέλα, αλλά θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε αν δουλεύαμε πολύ σκληρά και είχαμε πίστη σε αυτό που κάνουμε».

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η βραβευμένη τραγουδίστρια: «Ο Roger Davies κατάφερε να πείσει άλλους διοργανωτές συναυλιών, όπως τον αγαπημένο μου Barrie Marshall, να επενδύσουν χιλιάδες δολάρια σ' εμένα, χρήματα που τελικά τα έχασαν, για να τα πάρουν φυσικά πίσω 10 ή 15 χρόνια αργότερα».

Ο Dave Brooks, διευθυντής Live & Touring του Billboard δήλωσε από την πλευρά του σχετικά: «Λαμβάνοντας υπόψη μας τις καταπληκτικές ζωντανές εμφανίσεις, το σύνολο των 32 σινγκλ στο Billboard Hot 100 και των τριών άλμπουμ στο Νο.1 του Billboard, μου είναι αδύνατο να σκεφτώ κάποιον άλλο καλλιτέχνη που να αξίζει περισσότερο αυτό το βραβείο από την P!nk».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker