kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Ο Harry Styles κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ και το γιορτάζει

Ο τίτλος του δεύτερου, προσωπικού άλμπουμ είναι «Fine Line»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Harry Styles μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου νέου άλμπουμ του.

Ο τίτλος του δεύτερου, προσωπικού άλμπουμ είναι «Fine Line». Η κυκλοφορία αναμένεται να γίνει την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου από τη δισκογραφική Sony Music.

To νέο άλμπουμ είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία σε μορφή CD και βινυλίου, καθώς και σε μια ειδική έκδοση σε περιορισμένα αντίτυπα, που θα περιλαμβάνει ένα βιβλίο 32 σελίδων με αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από την διαδικασία ηχογράφησης του δίσκου.

Η κυκλοφορία περιλαμβάνει 12 νέα τραγούδια, μεταξύ των οποίων και το νέο σινγκλ «Lights Up», το οποίο έχει κιόλας συγκεντρώσει περισσότερες από 100 εκατομμύρια ψηφιακές προβολές και ακροάσεις μέχρι σήμερα.

Όπως έχει ανακοινωθεί ήδη, ο πρώην αστέρας των One Direction σκοπεύει να γιορτάσει τη νέα κυκλοφορία με ένα ξεχωριστό event που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο Styles θα εμφανιστεί για ένα και μόνο βράδυ στο εντυπωσιακό συναυλιακό venue The Forum, παρουσιάζοντας επίσημα το άλμπουμ για πρώτη φορά.

Στις 16 Νοεμβρίου, ο Harry αναμένεται να παρευρεθεί στην περίφημη τηλεοπτική εκπομπή Saturday Night Live του NBC, όπου και θα ερμηνεύσει συνθέσεις που περιλαμβάνει ο νέος δίσκος, όπως επίσης θα κάνει την πρώτη τηλεοπτική ζωντανή εκτέλεση του «Lights Up».

Μία εβδομάδα αργότερα, στις 21 και στις 22 Νοεμβρίου, ο Styles θα εμφανιστεί back to back στο βρετανικό talk show του Jools Holland, του τηλεοπτικού παρουσιαστή και τραγουδοποιού που έχει στο παρελθόν συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Sting, o Bono, o Eric Clapton, o David Gilmour και αρκετοί άλλοι.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker