kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Πόση υπερέκθεση μπορεί να αντέξει ο Ed Sheeran;

O Ed Sheeran έχει πλήρη συνείδηση της «υπερέκθεσης» στην οποία υποβάλλεται...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Ed Sheeran έχει πλήρη συνείδηση της «υπερέκθεσης» στην οποία υποβάλλεται, δηλώνει ο μάνατζέρ του...

Σύμφωνα με τον στενό συνεργάτη του δημιουργού των μεγάλων επιτυχιών, το ερώτημα που τίθεται, είναι με απλά λόγια: «Πόση έκθεση μπορεί να αντέξει ο Ed και πότε είναι περισσότερο από το κανονικό;».

Ο μάνατζερ του Ed Sheeran θεωρεί πάντως ότι ο τραγουδιστής αλλά και όλη η ομάδα που τον περιβάλει ασχολείται με αυτό το ερώτημα, που μοιάζει φιλοσοφικό ωστόσο είναι αρκετά ουσιαστικό.

Όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στο BBC ο Stuart Camp, μάνατζερ του διάσημου τραγουδοποιού μέχρι το 2011, το ενδεχόμενο μιας πιθανής υπερέκθεσης δεν έπαψε ποτέ να τους απασχολεί, καθώς η πορεία του Sheeran προς την επιτυχία διαρκεί περισσότερο από μια δεκαετία.

«Δεν θέλω να βαρεθεί κανείς τη μουσική του. Είμαστε πολύ συνειδητοποιημένοι ώστε να αποφύγουμε την υπερβολική έκθεση. Παραδόξως, ο Ed έχει εκτεθεί πολύ στη διάρκεια της δεκαετίας, ωστόσο δεν φαίνεται να τον έχουν βαρεθεί οι οπαδοί του».

Ένας από τους σπουδαιότερους μουσικούς είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη με την άποψη που είχε εκφράσει σχετικά με το θέμα. Συγκεκριμένα, ο Prince, φαίνεται πως δεν ήταν μεταξύ των φανατικών οπαδών του Ed Sheeran. Σε σημειώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά το θάνατο του το 20016, ο Prince αναφέρει: «Μπορείτε να μεταδίδετε τη μουσική του Ed Sheeran και της Katy Perry όσο συχνά θέλετε, δεν πρόκειται να μας αλλάξετε γνώμη».

Πρόσφατα πάντως, ο Ed Sheeran κατέκτησε τον τίτλο του πλουσιότερου κάτω των 30 ετών, διάσημου αστέρα στη Μεγάλη Βρετανία, αφού η περιουσία του το 2019 εκτιμάται γύρω στις 170 εκατομμύρια λίρες.

 

Δείτε τους 10 πλουσιότερους celebrities κάτω των 30 ετών, στη Μεγάλη Βρετανία για το 2019:
 

  1. Ed Sheeran, 28 ετών, (£170 εκ.)
  2. Daniel Radcliffe, 30 ετών, (£90 εκ.)
  3. Harry Styles, 25 ετών, (£64 εκ.)
  4. Emma Watson, 29 ετών, (£57 εκ.)
  5. Niall Horan, 26 ετών, (£54.8 εκ.)
  6. Little Mix (£50 εκ.)
  7. Louis Tomlinson, 27 ετών, (£46 εκ.)
  8. Liam Payne, 26 ετών, (£44 εκ.)
  9. Cara Delevingne, 27 ετών, (£39.5 εκ.)
  10. Zayn Malik, 26 ετών, (£38 εκ.).
 
 
 
PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker