kiss-logo
Now playingBABY ONE MORE TIME BRITNEY SPEARS
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Ο Justin Bieber ζητά τη στήριξη των καλών του φίλων

Το νέο άλμπουμ του Justin Bieber είναι σχεδόν έτοιμο...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το νέο άλμπουμ του Justin Bieber είναι σχεδόν έτοιμο. Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο αστέρας της ποπ, με μια πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram.

Καθώς έχουν περάσει ήδη τέσσερα χρόνια από την κυκλοφορία του «Purpose», οι φίλοι και οπαδοί του Justin εκφράζουν δημόσια την υποστήριξή τους στον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, καλώντας τον να επισπεύσει το επόμενο βήμα.

Ο ίδιος ο Justin άλλωστε, είχε δηλώσει τον περασμένο Απρίλιο στη διάρκεια μιας εμφάνισης στο Coachella festival, ότι ένα νέο άλμπουμ «έρχεται σύντομα».

O Βieber καλεί μέσω των social media τους απανταχού φίλους του να δηλώσουν έμπρακτα τη στήριξή τους, κάνοντας αυτό που γνωρίζουν καλύτερα.

«Αν η νέα μου ανάρτηση ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια like, τότε το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει πριν από τα Χριστούγεννα». Με αυτό τον ευφάνταστο τρόπο, ο Bieber καλεί επίσης για ακόμα περισσότερα Share, Like και Post.

Όπως αναφέρει λοιπόν στον υπότιτλο που συνοδεύει την ανάρτηση, όσο πιο μεγάλη είναι η ανταπόκριση του κοινού, τόσο πιο γρήγορα θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ.

Αν και το πέμπτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ έχει καθυστερήσει αρκετά, ο Justin Bieber δεν έχει αποτραβηχτεί καθόλου από τη δημοσιότητα, καθώς τόσο η προσωπική του ζωή, όσο και οι κατά καιρούς συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες, συνεχίζουν να απασχολούν τα social media αλλά και τα chart των επιτυχιών.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker