kiss-logo
Now playingYOU FOUND ME FRAY
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Η Selena Gomez καταρρίπτει ένα ρεκόρ για πρώτη φορά στην ιστορία

Η Selena Gomez συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία με χρυσά γράμματα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Selena Gomez συνεχίζει να γράφει τη δική της, μοναδική ιστορία με χρυσά γράμματα στον κατάλογο των επιτυχιών.

Η 27χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια, που ξεκίνησε την καριέρα της ως πρωταγωνίστρια σε τηλεοπτικές παραγωγές του Disney Channel, συνεχίζει να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Πρόσφατα, κατάφερε με τις τελευταίες κυκλοφορίες της, να βρίσκεται ταυτόχρονα στην πρώτη θέση των iTunes US και iTunes Worldwide chart, καθώς και την πρώτη θέση του YouTube US και του YouTube Global με τα βίντεο που κυκλοφόρησε για τα νέα της σινγκλ.

Τα νέα τραγούδια της Selena Gomez, «Lose You To Love Me», «Look At Her Now» και «Señorita», εξακολουθούν να γράφουν ιστορία στους καταλόγους των επιτυχιών.

Η επιτυχία της Gomez, είναι εξίσου μεγάλη στους καταλόγους της Apple Music, των iTunes και του Spotify, τόσο στη Μεγάλη Βρετανία όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αν κρίνει κανείς από τις real-time πωλήσεις και τα streaming chart, είναι αυτονόητο το συμπέρασμα ότι οι οπαδοί της Selena περίμεναν με μεγάλη αφοσίωση και υπομονή τις επόμενες κινήσεις της αγαπημένης τους τραγουδίστριας.

Η Gomez κυριαρχεί φυσικά και στο εβδομαδιαίο Billboard Hot 100, στο οποίο chart τα νέα σινγκλ έκαναν το ντεμπούτο τους με τον καλύτερο τρόπο.

Η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρει ότι πηγή έμπνευσης για τα νέα της τραγούδια αποτέλεσαν διάφορα περιστατικά που συνέβησαν στη ζωή της από τότε που κυκλοφόρησε το τελευταίο της άλμπουμ. Το μοναδικό μήνυμα που θέλει να περάσει μέσα από τη νέα της δουλειά, είναι ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να συνεχίζουν να ελπίζουν και να έχουν πίστη ότι στο τέλος θα είναι πιο ισχυροί, ως μια ακόμα καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker