kiss-logo
Now playingALL THAT SHE WANTS ACE OF BASE
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Με τον καλύτερο τρόπο επιστρέφει ο Harry Styles

Ο Harry Styles απολαμβάνει την εντυπωσιακή επανένταξή του στη δισκογραφία...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Harry Styles μόλις κυκλοφόρησε το νέο του σινγκλ, απολαμβάνοντας την εντυπωσιακή επανένταξή του στη δισκογραφία.

Η νέα κυκλοφορία έχει τίτλο «Lights Up» και σηματοδοτεί την επιστροφή του Styles ύστερα από αποχή δυο χρόνων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει η Nielsen Music, το νέο τραγούδι έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις 21,1 εκατομμύρια ψηφιακές ακροάσεις στη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας από την κυκλοφορία του, ενώ κατάφερε επίσης να μπει κατευθείαν από την πρώτη μέρα στο Νο.13 του Billboard Streaming Songs Chart.

Πρόκειται για το καλύτερο ντεμπούτο στην προσωπική δισκογραφική πορεία του Styles και τη δεύτερη μεταξύ όλων των μελών των One Direction, ακολουθώντας τα βήματα του Zayn, ο οποίος το 2016 είχε βρεθεί κατευθείαν στο Νο.1 με την κυκλοφορία του «Pillowtalk».

Το «Lights Up» κατάφερε ακόμα να καρφωθεί κατευθείαν στο No.17 του Billboard Hot 100, με βάση τις ψηφιακές και φυσικές πωλήσεις του.

Την παραγωγή του νέου σινγκλ υπογράφει ο Tyler Johnson και ο Kid Harpoon, που είναι επίσης υπεύθυνοι για τη μουσική και τους στίχους μαζί με τον Harry Styles.

Με τη νέα κυκλοφορία, ο Styles ξεπερνά ακόμα και την επιτυχία του πρώτου σινγκλ από το προσωπικό του άλμπουμ, «Sign of the Times», το οποίο είχε ξεκινήσει την ανοδική του πορεία στα chart από τη θέση Νο.18.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker