kiss-logo
Now playingDANCE MONKEY TONES AND I
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Την ανατολή του ηλίου και το ηλιοβασίλεμα, μας υπόσχονται οι Coldplay

Mε τον πιο παραδοσιακό τρόπο επιβεβαίωσαν οι Coldplay την είδηση ότι επιστρέφουν στη δισκογραφία...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Mε τον πιο παραδοσιακό τρόπο επιβεβαίωσαν οι Coldplay την είδηση ότι επιστρέφουν στη δισκογραφία με ένα νέο άλμπουμ.

Όπως αναφέρει ο Chris Martin, το συγκρότημα έχει ήδη ηχογραφήσει το νέο υλικό και βρίσκεται στη διαδικασία της κυκλοφορίας του, στις επόμενες μέρες.

Τα νέα ανακοίνωσε ο τραγουδιστής και frontman, με μια καλαίσθητη κάρτα που παρουσίασε μέσω του Twitter. Η ανάρτηση αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τις προθέσεις του συγκροτήματος, σχετικά με τη νέα κυκλοφορία.

Όπως διαβάζουμε, το νέο άλμπουμ θα έχει τίτλο «Everyday Life» και θα είναι διπλό.

Το πρώτο μισό του άλμπουμ θα ονομάζεται «Sunrise», ενώ το δεύτερο μισό θα έχει τίτλο «Sunset». Το νέο άλμπουμ των Coldplay πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου 2019.

Στην ανάρτηση αναφέρεται μάλιστα χαρακτηριστικά ότι τα μέλη του συγκροτήματος εργάζονται για την παραγωγή του νέου υλικού «Τα τελευταία 100 χρόνια περίπου». Στην κάρτα – αναγγελία, αναγράφεται η ημερομηνία 22 Νοεμβρίου 1919, που παραπέμπει σε μια από τις σημαντικότερες εκλείψεις ηλίου που έχουν παρατηρηθεί ποτέ, αλλά και με σαφείς αναφορές στην ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου υλικού.

Ο Chris συμπληρώνει με χιούμορ την επικοινωνία του με τους αγαπημένους οπαδούς, με τη φράση: «Στέλνουμε πολλή αγάπη σε όλους σας, από όλους εμάς, από τη χειμερία νάρκη»

Το τελευταίο στούντιο άλμπουμ των Coldplay, ήταν το «A Head Full of Dreams», που κυκλοφόρησε το 2015. Στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι σήμερα, το συγκρότημα ηχογράφησε ένα EP και μεμονωμένα σινγκλ, που κυκλοφόρησαν σε συνεργασία με διάσημους καλλιτέχνες.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker