kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Δείτε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας των Depeche Mode

«Depeche Mode: Spirits In The Forest» είναι ο τίτλος της ταινίας των DM...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Depeche Mode: Spirits in The Forest» είναι ο τίτλος της νέας ταινίας που αποτελεί αφιέρωμα στο πολύ αγαπημένο συγκρότημα που δημιουργήθηκε στο Essex της Μεγάλης Βρετανίας το 1980 και συνεχίζει να μαγεύει το κοινό με τη μουσική του μέχρι σήμερα.

Οι Depeche Mode, έχουν στο ενεργητικό τους πωλήσεις άνω των 100 εκατομμυρίων άλμπουμ και έχουν κατακτήσει τον τίτλο του πιο επιτυχημένου συγκροτήματος ηλεκτρονικής μουσικής στην ιστορία της μουσικής.

Στις 17 Μαρτίου 2017 το συγκρότημα κυκλοφόρησε το 14ο στούντιο άλμπουμ του, με τίτλο «Spirit». Δυο μήνες αργότερα ακολούθησε μια παγκόσμια περιοδεία για την υποστήριξη της κυκλοφορίας, στη διάρκεια της οποίας η θρυλική μπάντα εμφανίστηκε σε περισσότερους από τρία εκατομμύρια οπαδούς, σε συνολικά 115 συναυλίες ανά τον κόσμο.

Μια νέα ταινία με κέντρο αναφοράς την πολύ επιτυχημένη περιοδεία, πρόκειται να προβληθεί στους κινηματογράφους, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το φιλμ είναι σκηνοθετημένο από το βραβευμένο σκηνοθέτη, παραγωγό και παλαιό συνεργάτη του συγκροτήματος, Anton Corbijn.

Mεταξύ άλλων προσεγγίζει σε βάθος τις συναισθηματικές ιστορίες έξι ιδιαίτερων οπαδών από διαφορετικά μέρη του κόσμου, εξηγώντας στο κοινό πως η μουσική έχει την απίστευτη δύναμη να ενώνει και να ενδυναμώνει τους ανθρώπους.

Η ταινία αναμένεται να προβληθεί σε 2.400 αίθουσες κινηματογράφων παγκοσμίως, στις 21 Νοεμβρίου.

Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας «Depeche Mode: Spirits In The Forest»:

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker