kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

H Dua Lipa υπόσχεται μια νέα εποχή με το δεύτερο άλμπουμ της

Μια νέα εποχή! Ευχαριστώ για την υπομονή σας. Θα τα πούμε σύντομα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ύστερα από δυο ολόκληρα χρόνια, η αναμονή για το νέο άλμπουμ της Dua Lipa φτάνει στο τέλος της, αφού η τραγουδίστρια ανακοίνωσε μέσω των social media ότι είναι έτοιμη για το επόμενο δισκογραφικό βήμα.

«Μια νέα εποχή! Ευχαριστώ για την υπομονή σας. Θα τα πούμε σύντομα», έγραψε πρόσφατα η Lipa, απευθυνόμενη στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Όπως είχε γίνει άλλωστε γνωστό, από τον περασμένο Απρίλιο βρισκόταν στο στούντιο για την ολοκλήρωση του άλμπουμ. Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες πληροφορίες, μαζί της στο στούντιο βρισκόταν τόσο ο Nile Rodgers όσο και ο Pharrell Williams.

Η τελευταία κυκλοφορία της Dua Lipa ήταν το 2017, όταν κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της άλμπουμ, ενώ αργότερα απασχόλησε ξανά το μουσικό τύπο χάρη στις συνεργασίες της με τον Calvin Harris, τον Diplo και τον Mark Ronson.

Η 24χρονη τραγουδίστρια φαίνεται πως εργαζόταν συστηματικά για τη νέα κυκλοφορία εδώ και αρκετούς μήνες και μάλιστα πάνω σε νέες ιδέες, ώστε το νέο εγχείρημα να αποτελέσει αυτό που η ίδια προσδιορίζει ως «Α party». Όπως είπε, υπάρχουν ήδη 50 ή 60 τραγούδια που είναι έτοιμα, ενώ η ίδια γνώριζε εξαρχής τον τίτλο που θέλει να δώσει στο άλμπουμ.

«Αισθάνομαι», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Lipa «ότι θα μπορείτε να χορεύετε σε όλη τη διάρκεια του άλμπουμ. Υπάρχουν επίσης πολλά νοσταλγικά στοιχεία, που παραπέμπουν στη δεκαετία του '30. Προσπαθώ κάθε φορά να διευρύνω την προοπτική μου και να δοκιμάζω νέα πράγματα».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker