kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Συνεργασία έκπληξη της Beyoncé με την Adele και τον Chris Martin

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους φανατικούς φίλους των One Republic...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους φανατικούς φίλους των One Republic, μετά την πρόσφατη αποκάλυψη του Ryan Tedder.

Ο Tedder, εκτός από συνθέτης και τραγουδιστής των One Republic, έχει παράλληλα μια εξίσου εντυπωσιακή καριέρα ως παραγωγός μεγάλων επιτυχιών. Αρκετοί από τους κορυφαίους καλλιτέχνες έχουν συνεργαστεί μαζί του, μεταξύ των οποίων οι U2, o Paul McCartney, η Pink, η Camila Cabello, ο Charlie Puth, ο Ed Sheeran, η Jennifer Lopez, οι Maroon 5 και άλλοι.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει βραβευτεί τρεις φορές με Γκράμι για το «Καλύτερο Άλμπουμ της Χρονιάς», καθώς υπήρξε παραγωγός της Adele για τα άλμπουμ «21» και «25», αλλά και της Taylor Swift για το πολύ επιτυχημένο «1989».

Όπως αποκαλύπτει λοιπόν ο Ryan Tedder με συνέντευξή του στο μουσικό ραδιόφωνο της Νέας Υόρκης, Ζ100, μια σπουδαία συνεργασία κρύβει το επερχόμενο, πέμπτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ των One Republic, καθώς όπως είπε: «Έχουμε ένα τραγούδι, στο οποίο συμμετέχουν η Beyoncé και η Adele στα φωνητικά, καθώς και ο Chris Martin στο πιάνο».

Ο Tedder αρνήθηκε ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Το άλμπουμ, με τίτλο «Human» είχε αρχικά προγραμματιστεί για κυκλοφορία τον Νοέμβριο. Σύμφωνα με τον frontman του συγκροτήματος, η νέα κυκλοφορία θα καθυστερήσει καθώς το χρονοδιάγραμμα είναι «αδύνατο» να τηρηθεί.

Ένα νέο άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσει και η Adele τον Δεκέμβριο, ενώ η Beyoncé δεν έχει ανακοινώσει ακόμα κάτι σχετικό.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker