kiss-logo
Now playingWAY DOWN WE GO KALEO
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Εφαρμογή για το κινητό έγινε η επιτυχία των Maroon 5

Με την Apple συνεργάστηκαν οι Maroon 5 για τη δημιουργία μιας εφαρμογής για κινητά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Με την Apple συνεργάστηκαν οι Maroon 5 για τη δημιουργία μιας εφαρμογής για κινητά, με στόχο την προώθηση της νέας κυκλοφορίας τους, «Memories».

Το νέο σινγκλ, κυκλοφόρησε στις 20 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με τον frontman του συγκροτήματος: «Αυτό το τραγούδι αφορά όλους όσους είχαν την εμπειρία μιας απώλειας. Με άλλα λόγια, αυτό το τραγούδι είναι για όλους μας».

Στις 25 Σεπτεμβρίου, το συγκρότημα του Adam Levine, συνεργάστηκε με την Apple Inc. για μια εφαρμογή που σχεδιάστηκε ήδη και είναι διαθέσιμη τους χρήστες των προϊόντων της Apple.

Η εφαρμογή θα διατίθεται βέβαια για περιορισμένο χρονικό διάστημα, και θα δίνει την ευκαιρία στον κάθε χρήστη iPhone και iPad που επιθυμεί, να διαμορφώσει το δικό του βίντεο με προσωπικές του φωτογραφίες πάνω στη νέα σύνθεση του συγκροτήματος.

Οι φίλοι και οπαδοί του συγκροτήματος, θα μπορούν έτσι να απολαύσουν με το πάτημα ενός κουμπιού το προσωπικό τους βίντεο κλιπ, με soundtrack την αγαπημένη τους μουσική.

Η κυκλοφορία του νέου σινγκλ των Maroon 5 συνοδεύεται και με τη δημιουργία ενός σχετικού promo video, αποκλειστικά για τους χρήστες της Apple Music.

Προϋπόθεση για τους χρήστες είναι να είναι κάτοχοι της τελευταίας έκδοσης λογισμικού, των JeOS 13 και iPadOS.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker