kiss-logo
Now playingMAD ABOUT YOU HOOVERPHONIC
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Με την ανώτερη διάκριση του Billboard θα βραβευτεί η P!nk

Η P!nk θα είναι η πρώτη γυναίκα που παραλαμβάνει το βραβείο του Billboard...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η P!nk πρόκειται να παραλάβει το «Legend of Live Award» του 2019, το βραβείο που αποτελεί την ανώτερη διάκριση του Billboard Μusic.

Η βραβευμένη με Γκράμι τραγουδίστρια και συνθέτης, θα παραλάβει το βραβείο της στη διάρκεια της τελετής των Live Music Summit & Awards του Billboard, που θα πραγματοποιηθεί στο Montage Hotel του Beverly Hills, στις 5 και 6 Νοεμβρίου.

Η P!nk, κατάφερε να κατακτήσει τη δέκατη θέση στον κατάλογο των καλλιτεχνών με τις πιο επιτυχημένες περιοδείες στην ιστορία του Billboard Boxscore.

Η παγκόσμια περιοδεία με τίτλο «Beautiful Trauma», ολοκληρώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, καταρρίπτοντας αρκετά ρεκόρ προσέλευσης και διάθεσης εισιτηρίων.

Περισσότερα από τρία εκατομμύρια εισιτήρια διατέθηκαν στη διάρκεια της «Beautiful Trauma World Tour», ενώ το σύνολο των εσόδων της περιοδείας αγγίζει τα 397,3 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που κατατάσσει την P!nk στην πρώτη θέση ως την πιο επιτυχημένη γυναίκα στον κόσμο της μουσικής για την τελευταία δεκαετία.

Η P!nk θα είναι η πρώτη γυναίκα που παραλαμβάνει το βραβείο του Billboard, γράφοντας τη δική της ιστορία στη μουσική βιομηχανία.

Ο Dave Brooks, διευθυντής Live & Touring του Billboard δήλωσε σχετικά: «Λαμβάνοντας υπόψη μας τις καταπληκτικές ζωντανές εμφανίσεις, το σύνολο των 32 σινγκλ στο Billboard Hot 100 και των τριών άλμπουμ στο Νο.1 του Billboard, μου είναι αδύνατο να σκεφτώ κάποιον άλλο καλλιτέχνη που να αξίζει περισσότερο αυτό το βραβείο από την P!nk».

Στο παρελθόν, έχουν τιμηθεί με την ανώτερη αυτή διάκριση, αρκετοί καλλιτέχνες και συγκροτήματα, μεταξύ των οποίων ο Elton John, οι Allman Brothers, ο Ozzy Osbourne, οι Rush, οι Journey, ο Neil Diamond, ο Lionel Richie και οι Bon Jovi.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker