kiss-logo
Now playingLIKE A PRAYER MAD'HOUSE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Πλουσιότερη στη μουσική βιομηχανία, η Katy Perry

H τραγουδίστρια συγκέντρωσε δυο εκατομμύρια περισσότερα από τον προηγούμενο χρόνο...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Katheryn Elizabeth Hudson όπως είναι το ακριβές όνομα της της Αμερικανής τραγουδίστριας που έγινε ευρύτερα γνωστή με το καλλιτεχνικό όνομα Katy Perry, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας που ανακοίνωσε πρόσφατα το περιοδικό Forbes, με τους πλουσιότερους εκπροσώπους της μουσικής βιομηχανίας για το 2015 μέχρι τώρα.

Η Perry, εκτός από πολύ επιτυχημένη ερμηνεύτρια είναι επίσης στιχουργός, επιχειρηματίας, ηθοποιός, ακτιβίστρια, φιλάνθρωπος και ακόμα, πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNICEF.

Γεννήθηκε το 1984 και μεγάλωσε με μουσική γκόσπελ όπως έχει δηλώσει η ίδια, και μάλιστα σε ένα αυστηρά θρησκευτικό περιβάλλον από γονείς πάστορες, εντούτοις τα έσοδα από την τελευταία της περιοδεία και τις συνολικές της πωλήσεις, ξεπερνούν τα 135 εκατομμύρια δολάρια μέχρι και σήμερα για το 2015.

Σύμφωνα με το Forbes, η τραγουδίστρια κατάφερε να συγκεντρώσει δυο εκατομμύρια δολάρια περισσότερα από τον προηγούμενο χρόνο, εισόδημα που προέκυψε εν μέρη και από τις 126 εμφανίσεις της περιοδείας της.

Όπως διαβάζουμε στο Forbes, η πιο ακριβοπληρωμένη μουσικός του κόσμου για το 2015 εμφάνιζε έσοδα της τάξης των 120 εκατομμυρίων δολαρίων έως τον Ιούνιο του 2015.

Στη δεύτερη θέση των πλουσιότερων της μουσικής βιομηχανίας συναντάμε την Taylor Swift με έσοδα 80 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ακολουθεί η Lady Gaga στο νούμερο τέσσερα με 59 εκατομμύρια δολάρια, η Beyoncé στην πέμπτη θέση με 54,5 εκατομμύρια και η Britney Spears στην έκτη θέση με έσοδα της τάξης των 31ενος εκατομμυρίων δολαρίων.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker