kiss-logo
Now playingARE YOU WITH ME LOST FREQUENCIES
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Mariah Carey: Νέο τραγούδι

Άλμπουμ με τις καλύτερες επιτυχίες αλλά και νέο τραγούδι
Text Size:
  • A
  • A
  • A

maraihcarrey.jpg

Maraih Carrey - Infinity
Η συλλογή περιλαμβάνει 18 νούμερο ένα επιτυχίες της καλλιτέχνιδας, καθώς και μια νέα σύνθεση με τίτλο "Infinity".
By
KISS 929

Το τρίτο compilation album της Αμερικανής τραγουδίστριας Mariah Carey, είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία στις 18 Μαΐου, από τη δισκογραφική εταιρία Sony Music Entertainment.

Η συλλογή περιλαμβάνει 18 νούμερο ένα επιτυχίες της καλλιτέχνιδας, καθώς και μια νέα σύνθεση με τίτλο "Infinity".

Το νέο single κυκλοφόρησε ήδη στις 27 Απριλίου, σε μια προσπάθεια υποστήριξης της τραγουδίστριας μέσα από τη νέα διαφημιστική καμπάνια σταsocial media.

To επερχόμενο άλμπουμ αποτελεί την πρώτη ηχογράφηση και κυκλοφορία τηςCarey στην θυγατρική της Sony, Epic Records, στο ενεργητικό της οποίας ανήκει από τον Μάρτιο του 2015.

Τον περασμένο Ιανουάριο, η Carey εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, όπου αποκάλυψε τον τίτλο του άλμπουμ, καθώς και μια σειρά εμφανίσεων στο ξενοδοχείο Caesars Palace του Λας Βέγκας. Ο τίτλος του άλμπουμ όπως αναφέρει μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο twitter, είναι: ''#1 to Infinity!''.

Εκτός από τις εμπορικές της επιτυχίες, η Μαράια έχει κερδίσει 5 Βραβεία Γκράμι, 17 World Music Awards, 11 American Music και 31 Billboard Music Awards.

Όπως αναγνωρίζει και το Guinness World Records, η Carey διαθέτει εντυπωσιακή έκταση στο βάθος της φωνής της, η οποία φθάνει τις πέντε οκτάβες και της προσδίδει ιδιαίτερες φωνητικές ικανότητες.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker