kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Με τρεις επανεκδόσεις άλμπουμ επιστρέφουν οι Scorpions

Τρεις επανεκδόσεις αγαπημένων άλμπουμ έχουν προγραμματίσει οι Scorpions...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Τρεις επανεκδόσεις αγαπημένων άλμπουμ έχουν προγραμματίσει οι Scorpions, επιστρέφοντας με τον πιο δυναμικό τρόπο στη δισκογραφία.

Το «τριπλό χτύπημα» του συγκροτήματος, απευθύνεται κυρίως στους φανατικούς οπαδούς, που είτε δεν πρόλαβαν να αγοράσουν το βινύλιο όταν κυκλοφόρησε, είτε αναζητούν μια νέα, καλύτερης ποιότητας ηχογράφηση του παλαιότερου υλικού.

Η τριάδα της νέας έκδοσης περιλαμβάνει τα κλασικά LP των Scorpions «Crazy World», «Face The Heat» και «Live Bites». Οι δίσκοι, σε μορφή βινυλίου των 180 γραμμαρίων, πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 25 Οκτωβρίου με το αρχικό artwork και μερικά ακυκλοφόρητα στην Ευρώπη, σε βινύλιο, τραγούδια.

Το άλμπουμ «Face The Heat» ήταν το 12ο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος, που είχε κυκλοφορήσει σε παραγωγή του Bruce Fairburn, γνωστού από τη συνεργασία του επίσης με τους Bon Jovi, τους Kiss και τους Aerosmith μεταξύ άλλων. Το άλμπουμ είχε ανέβει μέχρι τη θέση 24 του Billboard Top Albums chart.

Το «Live Bites», που είχε κυκλοφορήσει ως βινύλιο μόνο στην Ελλάδα, ηχογραφήθηκε στο διάστημα από το 1988 μέχρι το 1994, σε ζωντανές εμφανίσεις του συγκροτήματος στη Ρωσία, την Αμερική και την Ευρώπη.

Το άλμπουμ «Crazy World» κυκλοφόρησε το 1990 με παραγωγό τον Keith Olsen των Fleetwood Mac, Santana και Grateful Dead. Έγινε διπλά πλατινένιο και είναι ένα από τα 10 πιο επιτυχημένα του συγκροτήματος. Έφτασε μέχρι το Νο.21 του Billboard Top 200 Albums και σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά, άλμπουμ με πολιτικό περιεχόμενο όλων των εποχών.

Σήμερα, ύστερα από 54 χρόνια παρουσίας στη μουσική βιομηχανία και πωλήσεις άνω των 100 εκατομμυρίων άλμπουμ, οι Scorpions έχουν κατακτήσει τον τίτλο του πιο επιτυχημένου hard rock συγκροτήματος της Γερμανίας και ίσως ολόκληρης της Ευρώπης.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker