kiss-logo
Now playingFERRARI JAMES HYPE
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Η Whitney Houston ξανά στη σκηνή ως ολόγραμμα

Η «Whitney Houston Ηologram Τour» θα ξεκινήσει το 2020 από τη Μεγάλη Βρετανία
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Στις 11 Φεβρουαρίου 2012 διαπιστώθηκε ο ξαφνικός θάνατος της Whitney Houston, της χαρισματικής ερμηνεύτριας που υπήρξε η πιο βραβευμένη γυναίκα όλων των εποχών στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία, με συνολικές πωλήσεις δίσκων που ξεπερνούν τα 200 εκατομμύρια αντίτυπα.

Ύστερα από αρκετά χρόνια, η Houston θα βρεθεί ξανά στη σκηνή για μια νέα περιοδεία, στην οποία κεντρικό ρόλο θα έχει η ψηφιακή εικόνα της, μέσω ενός ολογράμματος.

Η «Whitney Houston Ηologram Τour» θα ξεκινήσει το 2020 από τη Μεγάλη Βρετανία. Την ψηφιακή εικόνα θα πλαισιώνει στη σκηνή το συγκρότημα της τραγουδίστριας, με όλους τους μουσικούς και τις δεύτερες γυναικείες φωνές, καθώς και τον ετεροθαλή αδελφό της Whitney, Gray.

Όσοι παραβρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά τα αγαπημένα τραγούδια της Houston με τις καλύτερες ηχητικές συνθήκες, αφού την περιοδεία διοργανώνει η Base Entertainment, η εταιρία που έχει επιμεληθεί την Hologram Tour του Roy Orbison, της Amy Winehouse και της Maria Callas.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρίας: «Έχει γίνει τεράστια προσπάθεια ώστε η κάθε συναυλία να είναι όσο το δυνατόν πιο αυθεντική. Θα είναι μια εκπληκτική εμπειρία».

Όπως έχουν δηλώσει άλλωστε στο παρελθόν οι εκπρόσωποι των πνευματικών δικαιωμάτων της τραγουδίστριας, μια νέα κυκλοφορία της Houston με αφορμή τα Χριστούγεννα δεν αποκλείεται, καθώς το αρχειακό υλικό από τις παλαιότερες ηχογραφήσεις της, είναι ανεξάντλητο.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker