kiss-logo
Now playingUN ATTIMO DI PACE EROS RAMAZZOTTI
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ο Adam Lambert απαντά στις φήμες για το νέο άλμπουμ

Mια ανάρτηση του Brian May στα social media ήταν η αφορμή για μια συζήτηση που ξεκίνησε...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι Queen και ο Adam Lambert, ολοκλήρωσαν τον προηγούμενο μήνα την περιοδεία τους σε πόλεις της Βόρειας Αμερικής, μια παγκόσμια περιοδεία που αναμένεται να συνεχιστεί στην Κορέα, την Ιαπωνία, τη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία, στη διάρκεια των πρώτων μηνών του 2020.

Ωστόσο, μια ανάρτηση του Brian May στα social media ήταν η αφορμή για μια συζήτηση που ξεκίνησε, αναφορικά με το ενδεχόμενο της κυκλοφορίας ενός νέου άλμπουμ των Queen.

O κιθαρίστας και συνιδρυτής των Queen, πυροδότησε το θέμα με την ανάρτησή του στο Instagram, που συγκέντρωσε άμεσα το ενδιαφέρον των απανταχού οπαδών του συγκροτήματος.

Η πρόσφατη ανάρτηση του Brian May παρουσιάζει μερικά στιγμιότυπα με εικόνες που προέρχονται από ένα video message. Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο βραβευμένος μουσικός από το Λονδίνο: «Οι εικόνες που βλέπετε είναι απόσπασμα ενός video message που έφτιαξα για διαφημιστικούς λόγους και που ίσως χρησιμοποιηθεί σε ένα νέο άλμπουμ, που θα ανακοινωθεί αργότερα».

Ο Adam Lambert, που τα τελευταία χρόνια εκτελεί χρέη frontman στο συγκρότημα των Queen, δηλώνει ωστόσο παντελή άγνοια για το γεγονός και απορρίπτει το ενδεχόμενο μιας νέας κυκλοφορίας στο άμεσο μέλλον.

Όπως συμπλήρωσε ο Lambert, απευθυνόμενος στον Alan Light του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού Sirius XM: «Έχω διαβάσει κάπου την είδηση αλλά πραγματικά δεν γνωρίζω τίποτα. Θα πρέπει να ρωτήσω τον Brian. Σκέφτομαι να του στείλω ένα γραπτό μήνυμα. Για ποιο άλμπουμ μιλάει άραγε;».

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Adam Lambert έχει ανακοινώσει ήδη την κυκλοφορία του νέου του προσωπικού EP με τίτλο «Velvet», που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου 2019.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker