kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Επανέκδοση σημαντικών επιτυχιών ετοιμάζουν οι R.E.M.

Tο box set περιλαμβάνει ακυκλοφόρητα demo, ζωντανές ηχογραφήσεις και σπάνιο οπτικό υλικό...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Στις 27 Σεπτεμβρίου 1994, οι R.E.M. κυκλοφόρησαν το ένατο κατά σειρά άλμπουμ τους, με τίτλο «Monster». To άλμπουμ κατάφερε με την κυκλοφορία του να κατακτήσει την κορυφή του chart επιτυχιών στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες επτά χώρες.

Πέντε ήταν τα σινγκλ που ξεχώρισαν, ενώ το «What’s The Frequency Kenneth?» καθιερώθηκε ως μια από τις μεγαλύτερες τους επιτυχίες.

Mε αφορμή τη συμπλήρωση 25 ετών από την κυκλοφορία, οι R.E.M. ανακοίνωσαν σήμερα την πρόθεσή τους να επανακυκλοφορήσουν το συγκεκριμένο άλμπουμ, σε μια συλλεκτική έκδοση που θα περιλαμβάνει όλες τις σημαντικές στιγμές της καριέρας τους.

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει ένα remix του «What’s The Frequency Kenneth?», σε παραγωγή του 2019 από τον Scott Litt, καθώς και remastered εκτελέσεις των σημαντικότερων επιτυχιών του συγκροτήματος.

Συνολικά, το πολυτελές box set περιλαμβάνει πέντε CD μεταξύ των οποίων το αρχικό άλμπουμ μαζί με ακυκλοφόρητα demo και μια ζωντανή ηχογράφηση από συναυλία στο Σικάγο το 1995, καθώς και ένα Blu-ray disc με ήχο 5.1 Surround, διάρκειας 90 λεπτών σε ύφος Road Movie με σημαντικά στιγμιότυπα της περιοδείας που έδωσε το συγκρότημα το 1995.

Εκτός από το σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό, η συλλογή θα περιλαμβάνει δυο δίσκους βινυλίου, ένα βιβλίο portfolio με ιδιόχειρες σημειώσεις και αρχειακό φωτογραφικό υλικό, ενώ μεταξύ άλλων θα υπάρχει και μια σπάνια ζωντανή ηχογράφηση της επιτυχίας τους: «Losing My Religion».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker