kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Ζήτημα εβδομάδων το νέο άλμπουμ της Dua Lipa

Ένα γνωστό περιοδικό επέλεξε η Dua Lipa, για να μοιραστεί τα δισκογραφικά της νέα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ένα γνωστό περιοδικό μόδας επέλεξε η Dua Lipa, για να μοιραστεί τα δισκογραφικά νέα με τους φίλους και οπαδούς της.

Το πρόσφατο τεύχος της βρετανικής Vogue, φιλοξενεί μια αποκαλυπτική συνέντευξη της Lipa, στην οποία η τραγουδίστρια ξεδιπλώνει τα σχέδιά της αναφορικά με την κυκλοφορία του νέου και πολυαναμενόμενου υλικού.

«Ζήτημα εβδομάδων» λοιπόν, αποτελεί η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ, σύμφωνα με τη δημιουργό του, η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο νέος μου δίσκος θα είναι φυσικά ποπ και πολύ ευχάριστος, όμως παράλληλα θα είναι πιο στοχευμένος».

Σύμφωνα με τη συνέντευξη, η τραγουδίστρια και στιχουργός είχε ήδη αποφασίσει τον τίτλο του νέου άλμπουμ και τον χρησιμοποίησε ως σημείο αφετηρίας. Ύστερα από την ολοκλήρωση των ηχογραφήσεων, η Lipa άκουσε ξανά όλο το υλικό και οι πρώτες της σκέψεις ήταν πως: «Πρόκειται για ένα άλμπουμ παρόμοιο με αυτά που χρησιμοποιούν στα γυμναστήρια. Προσπαθώ να μην παίρνω τον εαυτό μου πολύ σοβαρά, όμως αυτός ο δίσκος μοιάζει να είναι περισσότερο ώριμος».

Η Dua δε δίστασε επίσης να αναφερθεί στους καλλιτέχνες που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία των νέων συνθέσεων, αναφέροντας μεταξύ άλλων τον Prince, τους Outkast, τη Gwen Stefani και τα τραγούδια των No Doubt.

Όσο και αν φαίνεται παράξενο, είπε η Dua Lipa: «Η αντιπαράθεση αποτελούσε ανέκαθεν σημαντικό παράγοντα σε οτιδήποτε κάνω. Είναι στοιχείο του εαυτού μου. Πολλοί μιλούν για ένα περίεργο και λίγο τρελό νέο άλμπουμ, όμως εγώ αισθάνομαι ότι τώρα γνωρίζω πολύ καλύτερα τον εαυτό μου. Ξέρω τι θέλω και γνωρίζω πώς να εκφράσω τα συναισθήματά μου καλύτερα».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker