kiss-logo
Now playingAIN'T YOUR MAMA JENNIFER LOPEZ
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Νέο άλμπουμ και περιοδεία για τον Phil Collins.

O ηγέτης των πάλαι ποτέ Genesis, γνωστοποίησε την απόφασή του να βγει από την αδράνεια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή του στη μουσική βιομηχανία ο Phil Collins.

O ηγέτης και frontman των πάλαι ποτέ Genesis, γνωστοποίησε την απόφασή του να βγει από την αδράνεια των τελευταίων 10 ετών, μέσα από την πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Rolling Stone.

''Παύω να είμαι επισήμως συνταξιοδοτημένος, το άλογο είναι έτοιμο να πάρει ξανά θέση στην κούρσα'', ήταν τα ακριβή λόγια του.

Ο ηλικίας 64 ετών Collins, κυκλοφόρησε το τελευταίο στούντιο άλμπουμ του το 2002, την ίδια χρονιά που οι πιο τυχεροί από τους οπαδούς του είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ''First Farewell Tour''. Ύστερα από αυτή την κυκλοφορία, ο τραγουδιστής αποφάσισε να αποσυρθεί από τα μουσικά πράγματα, με εξαίρεση μόνο μια σύντομη περιοδεία στο πλαίσιο της επανασύνδεσης με το συγκρότημα των Genesis που πραγματοποιήθηκε το 2007.

Ο Phil είχε αποφασίσει να αφιερώσει τον περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο του στη γυναίκα του Orianne Cevey και τους δυο γιους του, Nicholas και Matthew, μέχρι τη διάλυση του γάμου του και το διαζύγιο που ακολούθησε το 2008.

Ο τίτλος του επερχόμενου άλμπουμ θα είναι ''My Life In 15 Songs'' και όπως συμπλήρωσε ο Phil Collins, η νέα κυκλοφορία θα υποστηριχθεί όπως είναι αναμενόμενο από μια νέα μεγάλη περιοδεία.
 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker