kiss-logo
Now playingJUST LIKE A PILL PINK
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Ένα μουσείο στην Καραϊβική για τη Rihanna

H πρωθυπουργός των Μπαρμπέιντος αποφάσισε να τιμήσει τη Rihanna για το έργο της...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H πρωθυπουργός της νησιωτικής χώρας Μπαρμπέιντος αποφάσισε να τιμήσει τη Rihanna για το έργο της, ιδρύοντας ένα μουσείο προς τιμήν της.

Το 2018, η διάσημη τραγουδίστρια ορίστηκε πρέσβειρα από την κυβέρνηση των Μπαρμπέιντος, στον τομέα καθηκόντων που σχετίζεται με την εκπαίδευση, τον τουρισμό και τις νέες επενδύσεις στο νησί.

Όπως αποκάλυψε η πρωθυπουργός Mia Amor Mottley, οι συζητήσεις για την ίδρυση του μουσείου βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Όπως έγινε γνωστό άλλωστε, πριν από μερικές μέρες, ένα μουσείο στη Σιγκαπούρη αποφάσισε να εντάξει στα εκθέματά του την αμφίεση της Rihanna από την παρουσία της στην εκδήλωση του Met Gala το 2015, ενώ το Μουσείο Επιστημών στη Βοστόνη, παρουσιάζει στην αίθουσα Planetarium ένα οπτικό θέαμα με εικόνες της τραγουδίστριας και ήχο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Όπως ανέφερε η πρωθυπουργός Mottley σε δημόσια παρουσίαση στο Λονδίνο: «Η πιο διάσημη νέα καλλιτέχνις των νησιών της Καραϊβικής, αξίζει να τιμηθεί στην πατρίδα της με τον πιο μόνιμο τρόπο».

Άλλωστε, όπως συμπλήρωσε η Mottley: «Όποια γυναίκα είναι σε θέση να διανύσει τη διαδρομή από την ταπεινή αφετηρία μέχρι την απόλυτη καταξίωση σε όλη την υδρόγειο, όπως έκανε η Rihanna, κατά τη γνώμη μου αξίζει να αναγνωριστεί ως ένας ζωντανός μύθος των Μπαρμπέιντος».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker