kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Ανοδική είναι η πορεία των εσόδων του «Human», του Rag'n'Bone Man

Ο Rag'n'Bone Man φαίνεται πως απολαμβάνει τη δημοσιότητα και τα έσοδα που αποφέρει η αναγνώριση...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η δισκογραφική πορεία του Rag'n'Bone Man εκτινάχθηκε το 2016, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο χιτ σινγκλ του με τίτλο «Human», τραγούδι που δάνεισε τον τίτλο του στο επίσης επιτυχημένο ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ, που κυκλοφόρησε τον επόμενο χρόνο.

Χάρη στην επιτυχία του άλμπουμ, ο Rory Graham όπως είναι το αληθινό όνομα του τραγουδοποιού, κατάφερε να καθιερωθεί ως ένα από τα σύγχρονα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Το άλμπουμ έφερε στο δημιουργό του το πολυπόθητο βραβείο του BBC για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς, καθώς και μια υποψηφιότητα για το βραβείο καλλιτέχνη της χρονιάς.

Ο Rag'n'Bone Man φαίνεται πως απολαμβάνει τη δημοσιότητα και τα έσοδα που αποφέρει η αναγνώριση της δουλειάς του.

Όπως αναφέρεται στο διεθνή τύπο, το σύνολο της προσωπικής του περιουσίας εκτιμάται σήμερα στα 3,1 εκατομμύρια βρετανικές λίρες, παρόλο που ο Rag'n'Bone προχώρησε πρόσφατα στην αγορά μιας έπαυλης, καταβάλλοντας το ποσό του ενός εκατομμυρίου.

Πρόκειται για ένα οίκημα που περιλαμβάνει τέσσερις κρεβατοκάμαρες και καλύπτει μια τεράστια έκταση στην εξοχή, κοντά στην πόλη του Brighton.

Όλα τα έσοδα του Rag'n'Bone Man προέρχονται από τις πωλήσεις του σινγκλ και του άλμπουμ του, ενώ εξίσου ανοδική είναι η πορεία των εσόδων της εταιρίας «Ne Oublie Limited», τα οποία υπερδιπλασιάστηκαν πρόσφατα.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker