kiss-logo
Now playingCHEAP THRILLS SIA
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Oι Metallica και οι Guns N' Roses είναι πια στη λίστα του Forbes

Κάθε χρόνο, το περιοδικό Forbes παρουσιάζει την ετήσια λίστα του με τους 100 καλύτερα αμειβόμενους...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Κάθε χρόνο, το περιοδικό Forbes παρουσιάζει την ετήσια λίστα του με τους 100 καλύτερα αμειβόμενους σε όλο τον κόσμο.

Μεταξύ αρκετών αθλητών, μουσικών, ηθοποιών και άλλων διάσημων, υπάρχει πάντα κάποιος νέος που καταφέρνει να ξεχωρίσει και να ενταχθεί στις πρώτες θέσεις του Τοp 100.

Οι Metallica και οι Guns N’ Roses, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην περίφημη λίστα του Forbes το 2019.

Είναι γνωστό ότι πρόκειται για δυο από τις δημοφιλέστερες ροκ μπάντες σε παγκόσμιο επίπεδο. Εντούτοις, κανένα από τα δυο επιτυχημένα συγκροτήματα δεν περιλαμβανόταν στη λίστα πριν από ένα χρόνο.

Όπως είναι κατανοητό, αυτό που βοήθησε στην αύξηση των εσόδων των δυο συγκροτημάτων στο διάστημα των δυο ετών, είναι η παγκόσμια περιοδεία τους.

Από το 1983, όταν οι Metallica κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ μέχρι και σήμερα, είχαν φυσικά αρκετά πλατινένια άλμπουμ στο ενεργητικό τους, και πολλές συναυλίες ή περιοδείες τους έγιναν sold out.

Τα έσοδα του συγκροτήματος αυξήθηκαν θεαματικά στη διάρκεια των τελευταίων τριών ετών, χάρη στην περιοδεία «WorldWired» που κάλυψε ένα μεγάλο φάσμα της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας.

Η προσωπική περιουσία του James Hetfield εκτιμάται στα 300 εκατομμύρια δολάρια, αντίθετα με τον Axl Rose του οποίου η προσωπική περιουσία εκτιμάται στα 150-200 εκατομμύρια.

Το συγκρότημα του Axl Rose και της παρέας του, ανακοίνωσε την περιοδεία «Not in This Lifetime» το 2016 και σκοπεύει να την ολοκληρώσει τον Νοέμβριο. Κατά το μεγαλύτερο διάστημα του 2019, το συγκρότημα εμφανίστηκε επίσης σε αρκετά φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο, ενώ με το υπόλοιπο της περιοδείας να είναι ανακοινωμένο και τα εισιτήρια να έχουν προπωληθεί, οι Guns N’ Roses αναμένεται να αυξήσουν ακόμα περισσότερο το εισόδημά τους.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker