kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

H Madonna τάσσεται κατά της οπλοκατοχής

«Θα ήθελα να απαγορευτούν τα όπλα στις ΗΠΑ σήμερα και είμαι πολύ κατηγορηματική σε αυτό»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Mια μεγάλη συζήτηση έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες, σχετικά με το αν και κατά πόσο πρέπει να θεωρείται νόμιμη η οπλοκατοχή.

Η Madonna, σε πρόσφατη συνέντευξή της για το μουσικό περιοδικό Mojo, δε διστάζει να πάρει θέση στο ζήτημα και να ταχθεί ενάντια σε αυτό που υποστηρίζουν κάποιοι ως δικαίωμα οπλοκατοχής.

Η ηλικίας 60 ετών ερμηνεύτρια, που είναι επίσης μητέρα έξι παιδιών, επιτέθηκε μέσα από τη συνέντευξή της στον πρόεδρο Donald Trump, για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το θέμα των συνόρων μεταξύ της Αμερικής και του Μεξικού.

Όπως φαίνεται, η Madonna, όντας η πιο επιτυχημένη τραγουδίστρια όλων των εποχών και έχοντας πουλήσει περισσότερα από 330 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως, έχει πια κατακτήσει το δικαίωμα στο να λέει τη γνώμη της.

«Θα ήθελα να απαγορευτούν τα όπλα στις ΗΠΑ σήμερα και είμαι πολύ κατηγορηματική σε αυτό».

Αυτό δηλώνει η «βασίλισσα της ποπ», συμπληρώνοντας επίσης: «Πιστεύω πως αυτό που συμβαίνει τώρα στην Αμερική είναι απολύτως τρελό. Έχουμε έναν ηγέτη που είναι τελείως απορροφημένος στην υπόθεση των συνόρων μεταξύ της Αμερικής και του Μεξικού, καθώς όπως λέει, ενδιαφέρεται για την ασφάλειά μας, αλλά δεν φαίνεται να νοιάζεται για την ευκολία με την οποία ο καθένας μπορεί να αγοράσει ένα όπλο».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η διάσημη τραγουδίστρια: «Μπορείς να αγοράσεις ένα περίστροφο σε τρεις μέρες αν είσαι άνω των 18 ετών με καθαρό μητρώο και έχεις δίπλωμα οδήγησης. Αυτό είναι πραγματικά τρομακτικό».

Η τοποθέτηση πάντως της Madonna σχετικά με το θέμα, έχει σχέση με την κυκλοφορία του νέου της σινγκλ, που έχει τίτλο «God Control» και το βίντεο κλιπ του οποίου έχει άμεσες αναφορές στο συγκεκριμένο θέμα.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker