kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

To νέο άλμπουμ του Ed Sheeran κυκλοφορεί σήμερα

Το νέο άλμπουμ διατίθεται ήδη για προπαραγγελία
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«No.6 Collaborations Project» είναι ο τίτλος του τέταρτου κατά σειρά στούντιο άλμπουμ του Βρετανού συνθέτη και τραγουδιστή που γνωρίζει τεράστια επιτυχία και έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της σύγχρονης ποπ.

Το 2011 ο Εd Sheeran είχε κυκλοφορήσει ένα extended play με τίτλο «No. 5 Collaborations Project». Ύστερα από αρκετά χρόνια επιστρέφει στη δισκογραφία με ένα ακόμα project συνεργασιών, αυτή τη φορά με σημαντικούς καλλιτέχνες.

Το «No. 6» κυκλοφορεί από τις δισκογραφικές Asylum Records και Atlantic Records, και περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα συνεργασιών, μεταξύ των οποίων συναντάμε τους: Justin Bieber, Camila Cabello, Travis Scott, Eminem, 50 Cent, Cardi B, Bruno Mars και άλλους.

Το άλμπουμ κυκλοφορεί από τις 12 Ιουλίου και διατίθεται ήδη για προπαραγγελία.

Για την προώθηση του άλμπουμ, ο Ed Sheeran ανακοίνωσε σήμερα τη δημιουργία μιας σειράς από ψηφιακά καταστήματα, μέσα από τα οποία οι οπαδοί θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν πρώτοι το νέο άλμπουμ και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα.

Τα pop-up shops θα λειτουργήσουν μόνο για δυο ημέρες, σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, η Βοστόνη, το Ντιτρόιτ και άλλες, ενώ παράλληλες δράσεις για την προώθηση του νέου άλμπουμ θα γίνουν σε συνολικά 22 χώρες ανά τον κόσμο.

To πρώτο σινγκλ από το νέο άλμπουμ έχει τίτλο «I Don't Care» και αποτελεί το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Sheeran με τον Justin Bieber. Το σινγκλ, κυκλοφόρησε στις 10 Μαΐου και πήγε κατευθείαν στην πρώτη θέση του βρετανικού chart.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker