kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

O Harry Styles μπορεί να είναι ο νέος Elvis Presley

Ο νεαρός ερμηνευτής και πρώην μέλος των Οne Direction ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του σκηνοθέτη και παραγωγού...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Hollywood Reporter, ο Harry Styles δοκίμασε τις ικανότητές του, περνώντας από casting για να ενσαρκώσει τον Elvis Presley στη μεγάλη οθόνη.

Ο νεαρός ερμηνευτής και πρώην μέλος των Οne Direction ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του σκηνοθέτη και παραγωγού Baz Luhrmann, που όπως έχει γίνει γνωστό έχει αναλάβει να μεταφέρει στον κινηματογράφο τη βιογραφία του διασημότερου αστέρα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Ο Luhrmann, έχει στο ενεργητικό του αρκετές διακρίσεις και υποψηφιότητες για βραβεία και είναι μεταξύ άλλων υπεύθυνος για ταινίες που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία όπως οι: Strictly Ballroom, Romeo + Juliet, Moulin Rouge και The Great Gatsby.

Για το soundtrack της ταινίας The Great Gatsby, ο Luhrmann συνεργάστηκε μάλιστα με τον Jay-Z και αξιόλογους ερμηνευτές όπως τη Beyoncé, τον Jack White, τη Lana Del Rey, τη Sia και άλλους, δημιουργώντας ένα απόλυτα επιτυχημένο άλμπουμ που κατάφερε να ανέβει μέχρι την κορυφή του Αμερικανικού Billboard 200 chart.

Ο Αυστραλός σκηνοθέτης, ανακοίνωσε το 2019 την πρόθεσή του να αποτυπώσει στο φιλμ τη βιογραφία του Elvis Presley, με έμφαση στη συνεργασία με το μάνατζέρ του, Colonel Tom Parker, που όπως έχει γίνει γνωστό θα υποδυθεί ο Tom Hanks.

Συνολικά πέντε είναι οι υποψήφιοι για το ρόλο του Elvis, που όπως φαίνεται έθεσαν ήδη το υποκριτικό τους ταλέντο στη διάθεση των παραγωγών της Warner Bros.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker