kiss-logo
Now playingHOW TO SAVE A LIFE FRAY
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Επιστρέφει με νέο υλικό ο Michael Stipe των R.E.M.

Γράφω στίχους, συνθέτω, ηχογραφώ μουσική και τα κάνω όλα αυτά εντελώς μόνος μου...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Γράφω στίχους, συνθέτω, ηχογραφώ μουσική και τα κάνω όλα αυτά εντελώς μόνος μου». Ο Michael Stipe υπήρξε περισσότερο από αποκαλυπτικός στην πρόσφατη συνέντευξή του.

Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica.

Ο frontman και τραγουδιστής των R.E.M., ανακοινώνει για πρώτη φορά ότι εργάζεται πάνω σε νέο υλικό. Πρόκειται για την ολοκλήρωση του πρώτου του προσωπικού άλμπουμ, που αποτελεί την πρώτη επίσημη απόπειρα ηχογράφησης νέας μουσικής στο διάστημα των οκτώ χρόνων που μεσολαβούν από τη διάλυση των R.E.M.

«Για πέντε χρόνια απείχα ξεκάθαρα από τη βιομηχανία της μουσικής. Τώρα όμως, έχω ήδη έτοιμα 18 τραγούδια».

Τον περασμένο Μάιο, ο Michael Stipe εμφανίστηκε χωρίς να έχει ανακοινωθεί στη σκηνή, ανοίγοντας τη συναυλία της Patti Smith και ερμηνεύοντας για πρώτη φορά δυο από τα νέα του τραγούδια, ο τίτλος των οποίων είναι «Your Capricious Soul» και «Drive to the Ocean».

Πριν από ένα χρόνο, ο πρώην τραγουδιστής των R.E.M. παρουσίασε μια έκθεση στη Νέα Υόρκη, στην οποία παραβρέθηκε μάλιστα ο Thom Yorke των Radiohead, ο οποίος φωτογραφήθηκε μαζί του.

Οι R.E.M. δεν έχουν κυκλοφορήσει νέα μουσική τα τελευταία χρόνια, πρόσφατα όμως ομολόγησαν ότι συγκαταλέγονται στους εκατοντάδες σπουδαίους καλλιτέχνες και συγκροτήματα που έχασαν μεγάλο μέρος των πρωτότυπων ηχογραφήσεων τους, στη μεγάλη πυρκαγιά των στούντιο της Universal το 2008.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker