kiss-logo
Now playingRITMO BLACK EYED PEAS FEAT. J BALVIN
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Σχεδόν έτοιμο είναι το νέο άλμπουμ του Rag‘n’Bone Man

Ο συνθέτης και τραγουδιστής προειδοποιεί ωστόσο ότι θα έχει διαφορετικό ήχο...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σύμφωνα με δηλώσεις του Rag‘n’Bone Man, το follow-up του ντεμπούτο του άλμπουμ «Human», είναι σχεδόν έτοιμο. Οι οπαδοί ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουν έναν «εντελώς διαφορετικό ήχο».

Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός δήλωσε συγκεκριμένα ότι το δεύτερο κατά σειρά άλμπουμ είναι ήδη ολοκληρωμένο κατά τα 3/4, και θα είναι έτοιμο προς κυκλοφορία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο βαρύτονος ερμηνευτής, έδωσε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του στο πρακτορείο ειδήσεων The Press Association της Μεγάλης Βρετανίας.

Σύμφωνα με την περιγραφή, το νέο άλμπουμ θα κινείται σε πιο χορευτικό μοτίβο, στα ίχνη της συνεργασίας του Rag‘n’Bone με τον Σκωτσέζο DJ Calvin Harris.

«Δεν έχω επιλέξει ακόμα τα τραγούδια που θα συμπεριληφθούν. Υπάρχουν αρκετοί μουσικοί που θέλω να βοηθήσω, αλλά για την ώρα γράφω μόνο τους στίχους και αφήνω τους παραγωγούς μου να ασχοληθούν με τη μουσική».

Ο Rag‘n’Bone Man δήλωσε σχετικά με τις πιθανές συνεργασίες που θα περιλαμβάνει το νέο μουσικό project: «Έχω συζητήσει με αρκετούς φίλους, οπότε δεν έχω καταλήξει ακόμα στην τελική μορφή. Θα είναι πάντως αληθινά διαφορετικό από το προηγούμενο. Το νέο άλμπουμ θα είναι περισσότερο το αποτέλεσμα της δουλειάς ενός συγκροτήματος παρά ενός solo καλλιτέχνη. Θα είναι ακριβώς αυτό που ήθελα να κάνω. Δεν πρόκειται για ένα drum and bass άλμπουμ, θα είναι σίγουρα το δικό μου είδος της μουσικής, ακριβώς όπως μου αρέσει, απλά θα είναι διαφορετικό από το προηγούμενο».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker