kiss-logo
Now playingDON'T BE SO SHY IMANY
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Στην επίσημη πρεμιέρα του «Yesterday» βρέθηκε ο Ed Sheeran

Η ταινία πρόκειται να προβληθεί και στην Αθήνα από τον 92,9 Kiss και την Tulip...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Ed Sheeran, η Lily James, και ο Himesh Patel «έλαμψαν» δια της παρουσίας τους στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Υesterday» στη βρετανική πρωτεύουσα.

Οι πρωταγωνιστές της μουσικής ταινίας, τράβηξαν κατά πάνω τους τα φλας των φωτογράφων, καθώς περπάτησαν στο ειδικά για την περίπτωση στρωμένο κίτρινο χαλί. Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε σε κινηματογράφο της περιοχής Leicester Square στην καρδιά του Λονδίνου.

Παρόντες ήταν επίσης ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Danny Boyle και ο επίσης βραβευμένος σεναριογράφος Richard Curtis, που μαζί με αρκετούς οπαδούς αψήφισαν την απογευματινή βροχή για να πλαισιώσουν τους αστέρες της έβδομης τέχνης.

Η ηθοποιός Lily James και ο Ed Sheeran φωτογραφήθηκαν μαζί με τον πρωτοεμφανιζόμενο σε πρωταγωνιστικό ρόλο ηθοποιό Himesh Patel, που κατά γενική ομολογία έχει κερδίσει τις πρώτες εντυπώσεις. Ο Boyle, μίλησε μάλιστα για την εμπειρία του με τον πρωταγωνιστή της ταινίας, λέγοντας πως ήταν εκείνος που «έσωσε την ταινία», ενώ συμπλήρωσε μάλιστα ότι όταν τον άκουσε στις πρόβες να ερμηνεύει μια ακουστική εκδοχή του «Back in the U.S.S.R.» των Beatles, άρχισε να χορεύει στην αίθουσα ακροάσεων, «κάτι που δεν συνηθίζεται για τον σκηνοθέτη».

Ο Curtis από την πλευρά του, δήλωσε ότι: «Οι Beatles ήταν το μόνο πράγμα στον κόσμο για το οποίο ενδιαφερόμουν από μικρός».

«Θα έκανα τα πάντα για τους Beatles», συμπλήρωσε ο ταλαντούχος σεναριογράφος.

Η ταινία «Yesterday» πρόκειται να προβληθεί στις αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών και της Μεγάλης Βρετανίας στις 28 Ιουνίου, ενώ στην Αθήνα θα προβληθεί σε επίσημη πρεμιέρα, με δωρεάν είσοδο τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, από τον 92,9 Kiss και την Tulip.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker