kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ρεκόρ τηλεθέασης για τη νέα ταινία της Aniston και του Sandler

Η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι ηθοποιοί, κατέρριψε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που παρουσίασε το Netflix, η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι ηθοποιοί Jennifer Aniston και Adam Sandler, κατέρριψε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η συνδρομητική εταιρία, την κωμωδία μυστηρίου ο τίτλος της οποίας είναι «Murder Mystery», επέλεξαν να δουν 30,9 εκατομμύρια θεατές στη διάρκεια μόνο των τριών πρώτων ημερών από την κυκλοφορία της.

Την είδηση, που αποτελεί ρεκόρ προβολής, ανακοίνωσε το συνδρομητικό κανάλι μέσω του Twitter:

Εκπρόσωπος του Netflix επιβεβαίωσε τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, και διευκρίνισε ότι η εταιρία προσμετρά στις έγκυρες προβολές μόνο εκείνες κατά τις οποίες οι θεατές έχουν παρακολουθήσει περισσότερο από το 70% του συνόλου ενός φιλμ.

Το συνδρομητικό κανάλι είχε υπογράψει με τον κωμικό ηθοποιό μια συμφωνία για τέσσερις ταινίες το 2015, αλλά ανανέωσε το συμβόλαιό του το 2017 για ακόμα άλλες τέσσερις.

Όσο και αν φαίνεται περίεργο, η ανταπόκριση του κοινού στις ταινίες του Sandler δεν ήταν η καλύτερη δυνατή πριν από μερικά χρόνια, όμως οι τελευταίες του ταινίες δείχνουν να προσελκύουν ξανά το κοινό, ιδίως στο συνδρομητικό κανάλι.

Το Netflix κρατούσε για ένα μεγάλο διάστημα κρυφές τις μετρήσεις του καναλιού, με τα στελέχη του να εκφράζουν την άποψη ότι η δημοσιοποίηση τους δεν θα μπορούσε να προσελκύσει περισσότερους συνδρομητές. Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες το κανάλι έχει επαναπροσδιορίσει την τακτική του.

Ο διευθυντής περιεχομένου της Netflix, Ted Sarandos, υποσχέθηκε πάντως να δημοσιοποιήσει περισσότερα τέτοια δεδομένα στο μέλλον. «Κατά τους προσεχείς μήνες, θα ξεκινήσουμε πιο συγκεκριμένες, λεπτομερείς αναφορές", ανέφερε ο Sarandos.

«Πρώτα για τους παραγωγούς μας, και στη συνέχεια για τα μέλη μας, ώστε να είμαστε πιο ενημερωμένοι σχετικά με το τι βλέπουν οι άνθρωποι στο Netflix σε όλο τον κόσμο».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker