kiss-logo
Now playingTHE MONSTER EMINEM FEAT. RIHANNA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

H Madonna θέλει να συναντήσει τον Πάπα Φραγκίσκο

Η Madonna μίλησε ανοιχτά για το θέμα της θρησκείας και τα γυναικεία δικαιώματα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Την επιθυμία της να συναντήσει από κοντά τον προκαθήμενο της Καθολικής Εκκλησίας, εξέφρασε δημόσια η Madonna.

H βασίλισσα της ποπ, ζήτησε να την καλέσουν στο Βατικανό ώστε να μοιραστεί με τον ίδιο τον προκαθήμενο, τις απόψεις της σχετικά με τα δικαιώματα των γυναικών.

Ο 266ος Πάπας της Καθολικής Εκκλησίας εξελέγη το 2013 και είναι κατά γενική ομολογία αρκετά συγκαταβατικός.

Η Madonna μίλησε ανοιχτά για το θέμα της θρησκείας και τα γυναικεία δικαιώματα λέγοντας: «Ας μιλήσουμε για την άποψη του Ιησού για τις γυναίκες. Ας μιλήσουμε για αυτό».

«Τι πιστεύετε ότι σκεφτόταν για τις γυναίκες; Δεν πιστεύετε ότι ο Ιησούς θα συμφωνούσε πως κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να κάνει αυτό που θα επιλέξει σχετικά με το σώμα της;».

Η Madonna είχε βέβαια δεχτεί αρνητική κριτική και κατηγορήθηκε το 1989 όταν κυκλοφόρησε ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα βίντεο κλιπ, για την οπτικοποιημένη εκδοχή της επιτυχίας της «Like a Prayer».

Η ίδια ωστόσο δήλωσε ότι αισθάνεται πολύ αισιόδοξη για την πιθανή συνάντηση, λέγοντας: «Μια μέρα ίσως να με καλέσει. Από τον συγκεκριμένο είναι πιθανό. Πιστεύω ότι θα ήταν θετικός σε μια συζήτηση μαζί μου».

Στη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε η Madonna στον Andrew Denton για το Seven Network της Αυστραλίας, μοιράστηκε αρκετές από τις προσωπικές της απόψεις λέγοντας: «Θα ήταν ωραίο να μπορούσα να μιλήσω για τη δουλειά μου κάποια στιγμή, χωρίς να έχω μια ετικέτα μπροστά από το όνομά μου. Πολλοί άνθρωποι έχουν προκαταλήψεις σχετικά με το ποια είμαι και προσπαθούν μόνο να με περιορίσουν».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker