kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

O Robbie Williams προτάθηκε για βράβευση από τη βασίλισσα

Το βραβείο ΟΒΕ αποδίδεται από την ίδια τη βασίλισσα της Αγγλίας σε επίσημη τελετή...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σύμφωνα με δημοσίευμα που διαβάζουμε στην εφημερίδα The Daily Mail, ο Robbie Williams είχε επιλεχθεί για την ύψιστη τιμή στη Μεγάλη Βρετανία, με αφορμή τη συνολική προσφορά του στη βιομηχανία της μουσικής.

Το βραβείο Ο.Β.Ε. (Order of the British Empire), αποδίδεται από την ίδια τη βασίλισσα της Αγγλίας σε επίσημη τελετή που λαμβάνει χώρα μια φορά το χρόνο, την ημέρα των γενεθλίων της.

Ο Williams, είχε επιλεχθεί τόσο για την προσφορά του στη χώρα μέσω της επαγγελματικής ενασχόλησης του με τη μουσική, όσο και για το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο που έχει επιδείξει, κυρίως τα τελευταία χρόνια.

Ο διάσημος τραγουδοποιός έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερες από 20 εκατομμύρια λίρες για λογαριασμό της Unicef UK, μέσω των ποδοσφαιρικών αγώνων για celebrities που διοργάνωσε, ενώ πριν από λίγες μέρες έγινε συνιδιοκτήτης στο μουσικό πανεπιστήμιο MLA του Λίβερπουλ.

Ο Robbie Williams, προτάθηκε από την υπεύθυνη επιτροπή για το βραβείο OBE του επόμενου έτους, η πρόταση όμως ανατράπηκε καθώς ύστερα από έλεγχο στις φορολογικές του υποθέσεις, βρέθηκε εκτεθειμένος σε ατασθαλίες.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο ηλικίας 45 ετών Williams βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα στη «μαύρη λίστα» της HMRC, της κυβερνητικής υπηρεσίας που διαχειρίζεται και εισπράττει τους φόρους στη Μεγάλη Βρετανία και είναι ένας από τους 43 προτεινόμενους για βράβευση, που όμως βρέθηκαν στην ίδια δυσάρεστη θέση από το 2013 μέχρι σήμερα.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker