kiss-logo
Now playingSET FIRE TO THE RAIN ADELE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ariana Grande δωρίζει μέρος των εσόδων της σε υπηρεσίες υγείας

Η νεαρή τραγουδίστρια δώρισε το ποσό των 250.000 δολαρίων στον οργανισμό Planned Parenthood...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Ariana Grande αποφάσισε να δείξει έμπρακτα τη στήριξή της στις κοινωνικές υπηρεσίες υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η νεαρή τραγουδίστρια δώρισε το ποσό των 250.000 δολαρίων στον οργανισμό Planned Parenthood Federation of America.

Ο P.P.F.A. είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που παρέχει φροντίδα αναπαραγωγικής υγείας στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Αποτελείται από 159 ιατρικές και άλλες θυγατρικές εταιρείες, οι οποίες λειτουργούν σε περισσότερες από 600 κλινικές στις ΗΠΑ και συνεργάζεται με αντίστοιχους οργανισμούς σε 12 χώρες παγκοσμίως.

Το ποσό της δωρεάς φαίνεται πως αποτελεί μερίδιο από τα έσοδα της συναυλίας που έδωσε πρόσφατα η Ariana Grande στην Ατλάντα, ενώ σύμφωνα με την εκδοχή του People Magazine, το ποσό ανταποκρίνεται στο σύνολο των κερδών της συναυλίας. Η περιοδεία της Grande, με τίτλο «Sweetener World Tour», περιλαμβάνει πάντως 83 σταθμούς. 

Η Ariana έχει και στο παρελθόν αποδείξει τη γενναιοδωρία της και σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που διαθέτει το χρόνο ή τα χρήματά της για την ανακούφιση των ασθενέστερων.

Η ίδια η τραγουδίστρια δεν έχει κάνει καμία δημόσια δήλωση αναφορικά με τη δωρεά των χρημάτων και πολλοί από τους διαδικτυακούς της φίλους πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο καθώς όπως λένε: «Οι πράξεις έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα λόγια».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker