kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ανοίγει για το κοινό το μουσείο των Aerosmith

Το μουσείο των Aerosmith βρίσκεται στο Λας Βέγκας και λειτουργεί μόνο για φανατικούς οπαδούς...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι Aerosmith είναι γνωστό ότι παρουσιάζουν με ένα μοναδικό τρόπο το μουσικό τους έργο στους απανταχού φίλους και οπαδούς τους.

Το συγκρότημα πρόκειται να ξεκινήσει το δεύτερο σκέλος των ζωντανών εμφανίσεων του στο Λας Βέγκας.

Για την προώθηση των συναυλιών τους, οι Aerosmith αποφάσισαν να ανοίξουν την είσοδο του μουσείου τους προς όλους όσους επιθυμούν να ζήσουν καλύτερα την εμπειρία ενός από τα πιο εμπορικά ροκ συγκροτήματα, με συνολικές πωλήσεις που ξεπερνούν τα 150 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Το μουσείο των Aerosmith βρίσκεται στο Λας Βέγκας και λειτουργεί σε σταθερή βάση, μόνο για φανατικούς οπαδούς που έχουν στην κατοχή τους VIP εισιτήρια για τις εμφανίσεις του συγκροτήματος.

Οι Aerosmith συμπληρώνουν 50 χρόνια από την ημερομηνία της δημιουργίας τους ως συγκρότημα και οι επισκέπτες του μουσείου θα μπορούν να δουν από κοντά πολλά προσωπικά και άλλα αντικείμενα, όπως σημειώματα με πρωτότυπους στίχους, υπογεγραμμένα βραβεία, περισσότερες από 20 ηλεκτρικές κιθάρες και άλλα μουσικά όργανα και φυσικά μερικά από τα διάσημα φουλάρια που χρησιμοποιεί ο Steven Tyler στη σκηνή ή στα βίντεο κλιπ.

Η γενική είσοδος στο μουσείο θα είναι ανοικτή από τις 19 Ιουνίου και η αγορά των εισιτηρίων για τις εμφανίσεις του συγκροτήματος έχει ξεκινήσει ήδη.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker