kiss-logo
Now playingILY SURF MESA FEAT. EMILEE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ο Justin Bieber καλεί τον Tom Cruise σε αγώνα πολεμικών τεχνών

Ο Bieber προκάλεσε ανοικτά τον Cruise να τον αντιμετωπίσει στο ρινγκ του UFC...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Δημόσια πρόκληση απευθύνει ο Justin Bieber στον Tom Cruise, καλώντας τον να αναμετρηθεί μαζί του στην «απόλυτη μάχη».

Το Ultimate Fighting Championship είναι μια διοργάνωση πολεμικών τεχνών στην οποία αγωνίζονται μεγάλοι αθλητές του αθλήματος. Ο κάθε αθλητής πρέπει να έχει ικανότητες καράτε, πυγμαχίας, κικ μπόξινγκ και άλλων πολεμικών τεχνών.

Οι αγώνες καλύπτονται τηλεοπτικά και συγκεντρώνουν θεατές από όλο τον κόσμο αφού η μετάδοση γίνεται σε περισσότερες από 150 χώρες και οι αγώνες μεταφράζονται σε 22 διαφορετικές γλώσσες.

Ο Bieber προκάλεσε ανοικτά τον Cruise να τον αντιμετωπίσει στο ρινγκ του UFC, εκεί όπου κατά καιρούς έχουν παραβρεθεί κορυφαίοι μαχητές του είδους.

Ο ηλικίας 25 ετών αστέρας της μουσικής βιομηχανίας, έγραψε στο Twitter: «Θέλω να καλέσω τον Tom Cruise να αναμετρηθεί μαζί μου στο οκτάγωνο ρινγκ. Τομ, αν δεν έρθεις στη μάχη, φοβάσαι και δεν θα ξεπεράσεις ποτέ τη ντροπή».

Όπως ήταν αναμενόμενο, μια διαδικτυακή διαμάχη έχει ξεκινήσει μεταξύ των φίλων και οπαδών των δυο δημόσιων προσώπων. Πολλοί είναι εκείνοι που άρχισαν να αναρωτιούνται γιατί ένας νέος και δημοφιλής καλλιτέχνης όπως ο Bieber, αποφάσισε να προκαλέσει τον 56χρονο αστέρα της έβδομης τέχνης σε μάχη σώμα με σώμα;

Περιττό να πούμε ότι αρκετοί ξεκίνησαν ήδη να οργανώνουν μέσα από τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και άλλους διαδικτυακούς χώρους τα στοιχήματα, για το αποτέλεσμα μιας πιθανής αναμέτρησης.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα χρειαστεί να κάνουμε λίγη υπομονή μέχρι την επίσημη απάντηση του Tom Cruise.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker