kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Ο Keanu Reeves παραδέχεται ότι είναι μοναχικός τύπος

Ο Keanu Reeves αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση ταλαντούχου και επιτυχημένου ηθοποιού...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Keanu Reeves αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση ταλαντούχου και επιτυχημένου ηθοποιού παγκοσμίου φήμης.

Παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε στο Λίβανο, ο Reeves είναι κάτοχος καναδικού διαβατηρίου. Εντούτοις, η μητέρα του είναι από τη Μεγάλη Βρετανία, αλλά ο πατέρας του έχει καταγωγή από την Κίνα και τη Χαβάη. Το όνομα Keanu σημαίνει "δροσερό αεράκι πάνω από τα βουνά" στην τοπική διάλεκτο της Χαβάης.

Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο τρίτο μέρος της ταινίας John Wick, ο ηλικίας 54 ετών αστέρας της έβδομης τέχνης, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αγγλική εφημερίδα της Ινδονησίας, The Jakarta Post. Στη συγκεκριμένη συνέντευξη μίλησε ακόμα και για την προσωπική του ζωή, τον πατέρα του που φυλακίστηκε για κατοχή ναρκωτικών, τον θάνατο του παιδιού που απέκτησε με την ηθοποιό Jennifer Syme και πολλά άλλα.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου: «Τι σημαίνει η αγάπη για εσένα;», ο Keanu Reeves παραδέχεται ότι είναι ένας μοναχικός τύπος.

«Εννοείς ρομαντική αγάπη ? Δεν έχω κανέναν στη ζωή μου. Όσο και αν φαίνεται περίεργο, είμαι έτοιμος να σεβαστώ και να αγαπήσω έναν άλλο άνθρωπο. Ελπίζω να μου συμβεί κάτι τέτοιο».

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο διάσημος ηθοποιός δηλώνει ότι δεν τον απασχολεί και πάρα πολύ το θέμα, καθώς δεν συνηθίζει να βγαίνει πολύ και δεν κάνει πολλά πράγματα στην καθημερινότητά του.

«Είμαι γενικά πολύ βαρετός. Δεν αισθάνομαι ότι είμαι υποχρεωμένος να μοιράζομαι την ιδιωτική μου ζωή με άλλους ανθρώπους, απλά επειδή απολαμβάνουν τη δουλειά μου». Ο Reeves δείχνει με αυτές τις δηλώσεις του αυτό που μάλλον γνωρίζαμε, ότι δηλαδή πρόκειται για έναν αρκετά συγκροτημένο ηθοποιό του Χόλιγουντ.

Άλλωστε, είναι γνωστό ότι ύστερα από την τεράστια επιτυχία του φιλμ «Speed», όπου πρωταγωνίστησε στο πλευρό της Sandra Bullock, ο Reeves αρνήθηκε να συμμετάσχει στη συνέχεια της ταινίας απορρίπτοντας την αμοιβή ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων που του προσφέρθηκε, λέγοντας: «Οι ταινίες που ήθελα να κάνω στη ζωή μου, είναι αυτές που θα ήθελα να δω».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker